Kispályás városi foci

Felnőtt bajnokság -Továbbra is veretlenül!

A negyedik fordulóban a Huszárok csapata volt az ellenfelünk. Meglepő számunkra eddigi szereplésük. Az elmúlt bajnokságokban jobbára az alsóágon szerepeltek. Jelenleg a középmezőny elején állnak. A mi mérlegünk velük szemben pozitív volt és ezen nem is szerettünk volna rontani.

A meccs első felében a legnagyobb ellenfél az időjárás volt. A szakadő esőben és a nagy szélben a labda megtalálása sem volt könnyű feladat.

A zord körülmények ellenére folyamatos játék alakult ki mind a két oldalon. A csúszós pályán rengeteg helyzet adódott a csapatok előtt. Ebből egyet-egyet kihasznált mind a két csapat, nálunk Váczi Zoli révén. A félidő második felében Gazsi remek helyzet felismerése,gólt és gólpaszt eredményezett(Kertész Balázs) számunkra. Így megnyugtató előnnyel cseréltünk térfelet.

A második félidő elején ellenfelünk támadólag lépett fel. Ki is használta a hibánkat és egy gólra zárkóztak fel. Ennél közelebb már nem tudtak kerülni hozzánk. Köszönhetően Pelikán Pisti remek védéseinek. A bravúrok mellett még arra is volt energiája, hogy egy támadás indításnál a pálya fölé belógó kosárpalánk gyűrűjébe csont nélkül ívelje lábbal a labdát. Óriási taps jutalmazta a nem minden napi találatot.  Szerencsére magunkra találtunk és folyamatosan dolgoztuk ki a helyzeteket. Ezekből sikerült is gólokat rúgnunk aminek köszönhetően magabiztos győzelem lett a vége.

 

 

Sc. Hirös-Ép- Huszárok 7:3 (3:1)


A csapat tagjai:

Pelikán István,Kertész Zoltán, Kovács László, Koós Károly, Kocsis Ferenc, Szapu Endre, Kertész Balázs, Gazdag Attila, Váczi Zoltán,                    Palatinusz József, Tombácz Roland

 

Gólszerző: Gazdag Attila(4),Kertész Balázs(1), Váczi Zoltán(1), Palatinusz József(1)

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak