Kispályás városi foci

Felnőtt bajnokság -Továbbra is pontvesztés nélkül!

 

Az ötödik fordulóban egy igazi rangadó várt ránk. Az a Modul volt az ellenfelünk, akik velünk közösen közel húsz éve résztvevői a kecskeméti kispályás foci bajnokságoknak.

Az elmúlt években ők is átalakították a csapatukat és a rutinosabb játékosok mellett egyre több fiatal is beépült hozzájuk.

A mérkőzés úgy indult számunkra, hogy az ellenfelünk leradíroz a pályáról. A meccsben Pelikán Pisti tartott bennünket. Parádés védéseivel az őrületbe kergette az ellenfél játékosait.

Később, ahogy lenni szokott a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat és Kovács Laci révén mi szereztük meg a vezetést.  Ezt még kiegyenlítette a Modul, de Kovács Laci következő gólja lelkileg megtörte őket. Talán azért is, mert a rutinos játékosunktól ilyet még nem nagyon láttak. Ő általában a védekezésben jeleskedik és nem a gólok gyártásában.

A második félidő elején Szapu Endre ritkán látható nagy góljával már biztosabbá vált az előnyünk. A kegyelem döfést Gazsi adta meg. Egy szabadrúgást helyezett okosan az ellenfél kapujába.

Az eredményen még kozmetikázott ugyan a Modul, de a győzelmünket veszély már nem fenyegette.

Ezzel a győzelemmel továbbra is 100%-os teljesítménnyel vezetjük a bajnokságot!

 

Sc. Hirös-Ép- Modul 4:3 (2:1)


A csapat tagjai:

Pelikán István, Kertész Zoltán, Kovács László, Koós Károly, Kocsis Ferenc, Szapu Endre, Kertész Balázs, Gazdag Attila,Tombácz Roland

 

Gólszerző: Gazdag Attila(1),Kovács László(2), Szapu Endre(1),

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak