Kispályás városi foci

Felnőtt bajnokság - Továbbra is menetelünk!

A harmadik fordulóban kettő eddig veretlen csapat találkozott. Sajnos, kapusunk megsérült. Így vészkapussal kellett lejátszani a mérkőzésünket.

Ez az elején nem még nem jelentett hátrányt, a második félidőben már annál inkább. Pontosan, fegyelmezetten és olajozottan ment a játék. Gólhelyzeteket alakítottunk ki ellenfelünk kapuja előtt. Aztán a helyzetek után a gólgyártás is beindult. Előbb Kertész Balázs, majd Gazdag Attila rúgott szép gólokat.

A félidőben már több gól nem született. Így megnyugtató előnnyel fordultunk. Bár a 2:0 mindig veszélyes eredmény. Ez most is beigazolódott. Fordulás után szinte percek alatt fordított az Intercolor. Lett is riadalom, Kertész Zoli azonnal hallatta a hangját.

A sokkból magunkhoz térve újra erőre kaptunk. Szerencsére sikerült is rést találni ellenfelünk védelmén.

Kiegyenlítettünk egy Máté Geri góllal, majd Gazsi révén már előny is nálunk volt. Ellenfelünk nem adta fel és a szerencse is melléjük szegődött. Sikerült kihasználniuk a bizonytalanságainkat és megint fordítottak. Nem volt már sok idő hátra és egyre izgalmasabb kezdett lenni a helyzet.

Érezhető volt, hogy van esélyünk az eredményen még javítani. Ez sikerült is. Kertész család vezérletével még kettő gólt rúgtunk. A kettő gólon igazságosan osztozott apa és fia. Így egy szoros meccsen szereztük meg a harmadik győzelmünket.

 

 

Sc. Hirös-Ép- Intercolor  6: 5 (2:0)


A csapat tagjai:

Koós Károly, Kovács László, Máté Gergő, Gazdag Attila, Kertész Zoltán, Kocsis Ferenc, Kertész Balázs, Korenyika László, Miskei Csaba, Kocsis Tamás

 

Gólszerzők: Gazdag Attila(2), Kertész Zoltán(1), Máté Gergő(1), Kertész Balázs(2)

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak