Kispályás városi foci

Felnőtt bajnokság -Tizenegyedik forduló!

A felsőági rájátszás tizenegyedik fordulójában a Siland csapata volt az ellenfelünk.

A záró forduló arról döntött, hogy melyik csapat fog a negyedik vagy az ötödik helyen végezni. A Siland kettő pont előnnyel volt előttünk.

A meccs, mint utólag kiderült a végsőkig kiélezett és izgalmas volt. Az utolsó húsz másodpercben még mi vezettünk, de a vége előtt gólt kaptunk.

Ezzel a döntetlennel mindenki maradt a forduló előtti pozíciójában.

Mégis érdemes feleleveníteni néhány pillanatot.

Kovács Laci rövid külföldi kalandja után újra játékra jelentkezett. Szerencsére most a csapat létszám is bőséges volt. Így belefért, hogy kapusunk 0:2 után mérgében -egy beszólás után- hazament. Megnyílt a játék lehetőség ezért a többiek a hangadót betessékelték a kapuba. Ő is kapott gyorsan kettő gólt, ezért félidőben siralmas 0:4-l fordultunk.

A második félidőben megtáltosodtunk és bizonyítani akartuk, hogy nem felejtettünk el focizni. Az első rúgott gólunk önbizalmat adott és fokozatosan alakítottuk ki a helyzeteket. Nagy hajrát indítva és persze gólokat szerezve a vége előtt nem sokkal már mi vezettünk 5:4- re.

Ellenfelünk kiakadt és rég nem látott feszültség alakult ki a csapatok játékosai között. Végül egy szerencsés góllal döntetlen lett a végeredmény.

A kedélyek lenyugodtak és kézfogás jelezte, csak a pályán volt férfias a küzdelem.

Folytatás a teremben!

 

 SC Hirös-ép – Siland 5:5(0:4)

Csapat tagjai:

Gyenes Tamás(Koós Károly), Kertész Zoltán, Korenyika László, Gazdag Attila, Kocsis Tamás, Kocsis Ferenc, Kovács László, Miskei Csaba, Bányai Imre, Váczi Zoltán, Nagy Norbert

Gólszerzők: Gazdag Attila(2), Kocsis Tamás(1), Miskei Csaba(1), Nagy Norbert(1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak