Kispályás városi foci

Felnőtt bajnokság - Szokatlan helyzetben!

 

Hétfőn ismét elstartolt a Katonás Bajnokság. Nosztalgiából is kötelezőnek éreztük, hogy benevezzünk az újjá alakuló bajnokságba.

 

Nos, az már most látszik, hogy nem lesz könnyű dolgunk. Mivel kettő helyen kellett helyt állnunk, ezért kevesen voltunk és ráadásul az átlag életkorunk sem volt kevés. Így szép lassan felőrölt minket a fiatal ellenfelünk.

 

A 7:0 vereségünk történelminek is nevezhető, hisz nem emlékszem, hogy valaha is kaptunk ki ennyire rúgott gól nélkül.

 

A műkerti bajnokságban három forduló után száz százalékosak voltunk. Igyekezett mindenki teljes erőbedobással az előttünk álló feladatra koncentrálni. Viszont a Kósa Color kemény diónak bizonyult. Nem fogtunk ki jó napot. Ellenfelünk frissebb, jobb volt és gólra törőbben játszott.

 

Mentségünkre szóljon, hogy mentünk az eredmény után és szerettünk volna közelebb kerülni ellenfelünkhöz. Ők viszont kontrákkal vágtak vissza és rögtön igyekeztek a labdát a hálónkba juttatni. Rendre zavart okoztak a kapunk előtt és valljuk be őszintén, hiányoztak a kapus bravúrok is. A mérkőzés végének közeledtével egyre nagyobb nyomást gyakorolt ránk az idő és nem tudtunk fordítani.

 

Így a 8:3-s vereségünk nem a leghízelgőbb lett számunkra. Rúghattunk volna pár góllal többet is, ha jobban kihasználjuk a helyzeteinket, de ezen a mérkőzésen megújulni már nem tudtunk. Ám reményeink szerint a felsőágon majd visszavághatunk a mostani vereségért.

 

 

Sc. Hirös-Ép -  PC. Pozor 0:7

A csapat tagjai:

Váczi Levente, Koós Károly, Virág Ferenc,Kovács László, Korenyika László, Kocsis Ferenc, Váczi Zoltán, Pelikán István

Gólszerzők: 

 

Sc. Hirös-Ép -  Kósa Color3:8

A csapat tagjai:

Koós Károly, Gazdag Attila, Virág Ferenc, Malik Milán, Kocsis Ferenc, Ifj. Gazdag Attila, Markó István, Gyenes Tamás

Gólszerzők:  Virág Ferenc, Gazdag Attila(1), Ifj. Gazdag Attila

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak