Kispályás városi foci

Felnőtt bajnokság -Rossz szériában vagyunk!

A hétfő esti fordulóban az UFC volt az ellenfelünk. A kecskeméti utánpótlás nevelő egyesület is hasonló utat jár be, mint mi. Az edzők oldalán már ott játszanak  az utánpótlásból lassan kikerülő fiatal srácok is.

Mi ezen az estén is elég "öregfiúsan" álltunk fel. Sérülések, más jellegű elfoglaltságok miatt sokan hiányoztak.

Természetesen nem ijedtünk meg az ellenféltől. Kontrákra rendezkedtünk be. Hatékonynak is bizonyult, mert 100% ziccer kettő is adódott előttünk.

Az UFC egyre jobban átvette a mérkőzés irányítását. Helyzetei voltak és sokszor a szerencse vagy Halasi Laci mentett meg bennünket a góltól. A gólgyártás a félidő derekán kezdődött. Egy ideig váltva potyogtak a gólok, majd az UFC két gólos előnyre tett szert.

A második félidőben sikerült a hátrányunkat kiegyenlíteni. Ezért sok energiát mozgósítottunk. Elfáradt csapatunk nem bírta a véghajrát és ekkor ellenfelünk bebiztosította a győzelmét.

A mérkőzést jogosan nyerték meg. Sok lehetőségük volt a gólszerzésre. A meccs fordulópontja mégis akkor volt, amikor kiegyenlítettünk. Utána volt több gólszerzési alkalmunk és ha ott átvettük volna a vezetést, talán a végjáték is másképpen alakul.

Ezzel a rossz szériával(4meccs-1 pont) nagyon leszakadtunk az élmezőnytől. Nehéz lesz a tavalyi szép eredményünket megismételni.

 

Sc. Hirös-Ép - UFC 5:8 (2:4)

 A csapat tagjai:

Halasi László,Koós Károly, Kertész Zoltán, Kovács László, Gazdag Attila, Kocsis Ferenc, Korenyika László, Tombácz Roland

 

Gólszerző: Kertész Zoltán (2), Gazdag Attila (2), Koós Károly (1)

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak