Kispályás városi foci

A Birkásbor is kipipálva.

Elkezdődött a felsőági rájátszás. Első mérkőzésünket a számunkra teljesen ismeretlen Birkásbor ellen játszottuk.A mérkőzés előtt kaptuk a sajnálatos hírt, hogy Tombácz Roland megsérült. Így az utóbbi hetek gólfelelőse nem tudta vállalni a játékot.

Örömre is volt okunk. Régi-új játékos Kovács Laci látogatott ki a mérkőzésre. Természetesen azonnal beállt a sorba és játékával sokat segített nekünk.

A mérkőzés elején taktikai csata alakult ki. Óvatos volt mind a kettő csapat. Az érezhető volt, hogy tartanak tőlünk és ezért mélyebben kezdték a védekezést.

A kispályás focit mi játszottuk és a helyzeteink is megvoltak, de ellenfelünk kapusa kiválóan védett. Aztán egy formás akció végén Kertész Zoli került kihagyhatatlan helyzetbe. 1:0 ide.

Jó iramú mérkőzésen a Birkásbor is egyre többször veszélyeztette a kapunkat. Szerencsére Halasi Laci egyenletes formát mutatva hozta a kötelező bravúr védéseit.

A második megnyugtató gólunk nehezen született meg. Egy támadás vezetés végén Gazsi találta meg a rést az ellenfelünk kapujába.

A második félidőben nem változott a játék képe. Mi domináltunk, szép akciókat vezettünk, viszont ellenfelünk is több kockázatott vállalt. Megérdemelten szépítettek. 2:1

A bekapott gól bennünket hozott újra lendületbe. Ebben főszerephez jutott Bányai Imike és Kovács Lacika. Ketten osztoztak három gólon. Ezzel jelentős előnyre tettünk szert és a Ferenc napra is kellően ráhangolódtunk.

A kegyelem döfést Váczi Zoli adta meg. A végeredmény 6:1 javunkra.

A nagy iramot diktáló mérkőzés, a jelentős gólkülönbség ellenére, korántsem volt könnyű győzelem. Ezzel az eredménnyel már hét forduló óta vagyunk veretlenek és a rájátszásban is győzelemmel indultunk.

A csapat nevében gyógyulást Roli!

 

Sc. Hirös-Ép - Birkásbor 6:1 (2:0)

 A csapat tagjai:

Halasi László, Miskei Csaba, Kertész Zoltán, Tombácz Roland, Kocsis Ferenc, Bányai Imre, Kuksi, Gazdag Attila, Váczi Zoltán, Kovács László, koós Károly

 

Gólszerző: Kovács László (1), Bányai Imre (2), Gazdag Attila (1), Kertész Zoltán (1), Váczi Zoltán (1)

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak