Kispályás városi foci

Könnyű/nehéz diadal a Porta ellen

SC Hírös-Ép

A nagy iramot diktáló mérkőzés, a jelentős gólkülönbség ellenére, korántsem volt könnyű győzelem. A Porta fiatal labdarúgókból álló csapata az elsőtől az utolsó percig töretlen vehemenciával támadta kapunkat, bár jobbára eredménytelenül. Látványos pechsorozatuk jórészt nagyerejű kapufákat hozott, a szép számban távolról elengedett lövéseiket pedig dícsérendő bravúrral hárította egyre jobb formát mutató kapusunk, Halasi, aki a labdáért folytatott közelharcban való jártasságának is többször tanújelét adta.

 

A meccs azonban mégsem emiatt zárult ismételt győzelmünkkel. Mint már annyiszor a téli forduló mérkőzései alatt, most is megmutatkozott a csapatunk legtöbb játékosára jellemző több évtizedes rutin, az összehangoltság és az "okos foci" ereje, amellyel szemben egy jó fizikai képességekkel megáldott, agilis fiatalokból álló, de pontos összjátékra képtelen csapat tehetetlen.

 

Ki kell emelnünk Gazsi stabil játékát, amelyre a csapat ismét bátran építkezhetett, és Kuksi egyre jobb formáját, amit több szép megoldással is kiemelt a pályán. Váczi és Kertész B. annak ellenére is hozta a megszokott jó teljesítményt, hogy az előbbi cipőjében végigcsúszkálta a mérkőzést, míg utóbbi nem épült még fel lábsérüléséből.

 

Kétes siker, de a mérkőzés gólkirályát is csapatunk szolgáltatta Tombácz személyében, akinek teljesítményét beárnyékolja, hogy harmadik gólja saját kapunkban landolt.

 

A kispad most is jó hangulatban szurkolta végig a mérkőzést, bár ez alkalommal nem vitathatták meg távolmaradó idegenlégiósunknak, Pala Józsinak, "osztrákosnak" mondott, szokatlan megoldásait.

 

Sc. Hirös-Ép - Porta 9:2

 

A csapat tagjai:

Halasi László, Miskei Csaba, Kertész Zoltán, Tombácz Roland, Kocsis Ferenc, Kertész Balázs, Kuksi, Gazdag Attila, Váczi Zoltán

 

Gólszerző: Kuksi (1), Kertész Balázs (2), Tombácz Roland (2), Gazdag Attila (2), Kertész Zoltán (1), Váczi Zoltán (1)

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak