Kispályás városi foci

Felnőtt bajnokság - Nem sikerült a bravúr!

 

Rangadót játszottunk a Kesport ellen. Fiatal csapatuk volt az esélyesebb, ezért érthetetlen volt számunkra a többszöri halasztásuk. Persze, értettük mi. Addigra értek oda a meghatározó játékosok az edzésről.

A mérkőzés elején sikerült meglepni őket. Mélyen védekezve vártuk a labdaszerzésre kínálkozó lehetőségeket. Ezekből gyors ellentámadásokat vezettünk. A koncentrált védekezés meghozta a gyümölcsét és megszereztük a vezetést Gazsi révén. A taktika annyira jól működött, hogy Kuksi okos gólja komoly pánikot okozott a túl oldalon. Ez a stratégia komoly fizikai terheléssel járt. Sajnos a cserékből nem jól jöttünk ki. Nem tudták a ritmust felvenni és gyorsan fordított ellenfelünk.

Hátrányban már nem játszhattuk azt, amit szerettünk volna. A támadó térfélen elkövetett hibáinkat könyörtelenül kihasználta a Kesport. Így elhúztak 5:2-re.

A meccs hajrájában mindent megtettünk a jó eredmény eléréséhez.. Helyzeteket dolgoztunk ki, 5:4-re váltottunk támadásban, de kiegyenlíteni és megfordítani a meccset már nem tudtuk. Így tisztes vereséget szenvedtünk egy igazán jó csapattól.

 

 

 

Sc. Hirös-Ép - Kesport 4:5 (2:3)

 A csapat tagjai:

Koós Károly, Virág Ferenc, Kertész Zoltán, Kovács László, Gazdag Attila, Kocsis Ferenc, Bányai Imre, Kertész Balázs, Korenyika László, Tombácz Roland

 

Gólszerző: Kertész Balázs(1), Gazdag Attila(2), Virág Ferenc(1)

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak