Kispályás városi foci

Felnőtt bajnokság - Nehezen, de ....

A kilencedik fordulóban a Modul ellen játszottunk.

Ők jelenleg a csoport utolsó helyén szerénykednekVolt egy kis belső feszültség a csapatukon belül, ezért is van ez a szerény eredmény részükről.

Erre a mérkőzésre kellően motiváltan léptek pályára. Ezzel meg is leptek bennünket. Mi azt gondoltuk, hogy elég lesz ellenük kivinni a mezünket és már zsebben is a három pont.

Alaposan mellé trafáltunk. Egy gyötrelmes, kikínlódott győzelem lett belőle. A mérkőzés alatt végig ők vezettek, mi csak rohantunk az eredmény után.

Ebből adódóan rengeteg hiba csúszott a megoldásainkba. A futás mennyiségünk is elmaradt a megszokottól. Lehet, hogy a Máté Geri hiánya okozta ezt?

Így utólag már mindegy, mert a meccs hajrájában sikerült megfordítani az eredményt és ezzel továbbra is hibátlan a mérlegünk!

 

Kilenc fordulót követően 100%-s teljesítménnyel vezetjük a tabellát. Csoportunkban, 27 ponttal és 71- 22-s gólkülönbséggel az élen állunk.

 

SC Hirös-ép – Modul 4:3 (2:2)

Csapat tagjai:

Gyenes Tamás, Kovács László, Kocsis Ferenc, Bányai Imre, Váczi Zoltán, Koós Károly, Kocsis Tamás, Kertész Zoltán, Kertész Balázs, Korenyika László, Miskei Csaba

Gólszerzők:

Kertész Balázs (3), Váczi Zoltán(1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak