Kispályás városi foci

Felnőtt bajnokság -Könnyed győzelem!

Az OTP csapata volt a következő ellenfelünk a hétfői fordulóban. Úgy készültünk ellenük, hogy a múlt heti fiaskót mindenképpen feledtetni fogjuk. Szerencsére a hiányzó játékosaink is vállalták a mérkőzést, így a legerősebb összeállításban léptünk pályára.

Az OTP ugyan elég tartalékosnak tűnt, de ez bennünket nem tévesztett meg. Támadólag kezdtük a mérkőzést és folyamatos labdatartás jellemezte játékunkat. Így elég sokszor kerültünk kecsegtető szituációba, sőt gólhelyzeteink is voltak bőven. Viszont rendre rosszul döntöttünk az ellenfél kapuja előtt. Így az alkalmi kapusuk lassan úgy érezte, hogy tud védeni.

Ezért a  vezető gólunk elég nehezen született meg. Utána viszont nem volt kérdés, hogy melyik csapat nyeri meg ezt a párharcot.

Beindult a henger. Szép gólok és szellemes megoldások jellemezték az Sc. Hirös-Ép csapatjátékát. Így a mérkőzés végére teljesen elfáradt ellenfelünk már semmilyen ellenállást nem tudott kifejteni. Ezért nem kerülhették el a nagyarányú vereséget. 

 

 

 

Sc. Hirös-Ép - OTP  14:1 (5:0)

 

A csapat tagjai:

Pelikán István, Kertész Zoltán, Koós Károly, Kocsis Ferenc, Szapu Endre, Kertész Balázs, Gazdag Attila,Tombácz Roland, Váczi Zoltán,Bányai Imre, Palatinusz József

 

Gólszerző:Gazdag Attila(4), Koós Károly(3),Tombácz Roland(3), Kertész Balázs(2),Szapu Endre(1), Kertész Zoltán(1)

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak