Kispályás városi foci

Felnőtt bajnokság - Jó játék, értékes győzelem!

A bajnokság már a kilencedik  fordulónál jár és a három kötelező győzelem után nehezebb feladat várt ránk. A Bács –Víz csapata az utóbbi időben kellően beerősített. Így ők is 100%-s teljesítménnyel a hátuk mögött érkeztek a meccsre. Tehát minden adva volt egy jó mérkőzéshez.

 

Ennek megfelelően mozgalmasan kezdődött és alakult a meccs. Lüktető volt az iram és mind a kettő kapu előtt felváltva alakultak ki helyzetek. Talán egy picivel nekünk voltak jobban gólt ígérő helyzeteink. Ráadásul gyorsan sikerült ötször túljárni az ellenfél eszén. Aztán nagy előnyt majdnem eladtuk. Ellenfelünk is kezdett belelendülni és hirtelen rúgott három gólja izgalmassá tette a találkozót.

Újra nyílt lett a derbi és óriási izgalmak mellett szaladtak a percek. Egyik csapat sem ült rá az eredményre, ezért egy jó iramú, szép megoldásokkal tarkított, élvezetes meccset nézhettek a kilátogató focibarátok.

Számunkra megfelelően alakult a forgatókönyv, hiszen mindig jókor sikerült az előnyünket növelni.

A meccs vége szerencsére nem tartogatott izgalmakat számunkra és egy gólgazdag mérkőzéssel hangolódtunk a jövő heti csoport döntőre.

 

 Sc. Hirös-Ép - Bács - Víz 9:5 (5:2)

 

A csapat tagjai:

Koós Károly, Gyenes Tamás, Gazdag Attila, Nagy Norbert , Kovács László, Lázár Bence, Korenika László, Kertész Zoltán, Miskei Csaba, Virág Ferenc, Kocsis Ferenc, Maczelka Gábor

 

Gólszerzők: Lázár Bence(2), Gazdag Attila(1), Maczelka Gábor(1), Kertész Zoltán(2), Virág Ferenc(1), Nagy Norbert(2)

 

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak