Kispályás városi foci

Felnőtt bajnokság -Izgalmas mérkőzésen nyertünk!

A rájátszás harmadik fordulójában a jó erőkből álló Üveges Baranyi nevű csapat volt az ellenfelünk. Ők egy pár éve alakultak és kerültek be a városi kispályás foci vérkeringésébe. Erős csapat,  akik általában a tabella elején szoktak végezni.

Ezért számítottunk rá, hogy nehéz mérkőzés elé nézünk.

Be is igazolódott. Mind a két csapat teljes erőbedobással kezdett. Küzdelmes, jó iramú volt a mérkőzés első fele. Voltak helyzetek bőven, de jó ideig gólt nem sikerült elérni egyik csapatnak sem. Aztán egy védelmi hibából elenfelünk szerzett vezetést. Természetesen próbáltuk egalizálni az eredményt és ez egy szabadrúgás után Gazsi révén sikerült is. Döntetlennel fordultunk.

A második félidőben már a mi akaratunk érvényesült és helyzetek sokaságát dolgoztuk ki. Egy szép támadás végén Kertész Balázst hozta kihagyhatatlan helyzetbe Váczi Zoli. A vezetésünk tudatában higadtabban játszottunk és egyre jobban a levegőben lógott az újabb gólunk. Gazsi egy egyéni szóló után meg is szerezte. Ezzel el is dőlt a mérkőzés. Ellenfelünk kedvét vesztette és beletörődött a vereségbe.

Három nehéz mérkőzés után 100%-s teljesítménnyel a tabella első helyén állunk. Reméljük tíz forduló múlva is ezt fogjuk látni ha ránézünk. 

 

Sc. Hirös-Ép- Üv. Baranyi 3:1 (1:1)


A csapat tagjai:

Pelikán István,Kertész Zoltán, Kovács László, Koós Károly, Kocsis Ferenc, Szapu Endre, Kertész Balázs, Gazdag Attila, Váczi Zoltán

 

Gólszerző: Gazdag Attila(2),Kertész Balázs(1)

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak