Kispályás városi foci

Levitézlettek a Huszárok!

Győzelemmel kezdtük a 2013-s évet! Idei első ellenfelünk a Huszár FC. volt. Utólag belátjuk, szerencsére. Ellenfelünk fiatal csapat és bár nagyon ügyesek de még tanulniuk kell a kispálya fortéjait.

Mi ólom lábakon mozogtunk, ezért rengeteg esemény történt a meccsen.

Az elején látszott, hogy számítunk kapusunk jó teljesítményére. Hagytuk érvényesülni, megdolgoztatták a huszáros fiúk. Becsületére legyen mondva, állta a sarat.  Ennek ellenére a vezetést mi szereztük meg. Kertész Zoli szemfüles szabadrúgás góljával. Úgy gondoltuk, hogy innentől megy minden mint a karika csapás. Ez nem így történt és ellenfelünk kiegyenlített.

Még a félidő előtt sikerült Gazsi révén előnyre szert tennünk. 2:1-l fordultunk.

Második félidő sokkal jobban kezdődött, mint az első. Gólokat rúgtunk és így 4:1-s megnyugtató veztetéshez jutottunk.

Természetesen ellenfelünk ezt nem hagyta. Szépen elosztogatták a gólokat. A mérkőzés vége előtt nem sokkal kiegyenlítettek.

Muszáj volt sebességet váltani. Ez részünkről gólokban mutatkozott meg. Különösen Kertész Zoli volt elemében, három góljával és ugyanennyi gólpasszával a meccs embere lett. Ha nehezen is, de sikerült a bajnokságban megszerezni idei első győzelmünket.

 

 

Sc. Hirös-Ép - Huszár FC. 6:5 (2:1)

 A csapat tagjai:

Halasi László, Miskei Csaba, Kertész Zoltán, Kocsis Ferenc, Kuksi, Gazdag Attila,Kovács László, Koós Károly, Korenyika László

 

Gólszerző: Kertész Zoltán(3), Kuksi(1), Gazsi(2)

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak