Kispályás városi foci

Felnőtt bajnokság -Fájó vereség a Portától!

Az utolsó elötti fordulóban nehéz mérkőzés várt ránk. A Porta nevű ellenfél, fiatal aktív focistákból álló ügyes csapat. Nekik sem volt másodlagos a meccs eredménye, hiszen harcba vannak a dobogós helyezésekért. Mi számunkra a győzelem akár a bajnoki címet is jelenthette volna.

Sajnos elég hiányos volt a létszámunk. Hiába vártunk néhány stabil kezdő csapattagra. 

A mérkőzés elején nagyon jól kezdtünk. Több ígéretes lehetőség adódott az ellenfél kapuja előtt. Ezen meccsen a fortuna nem a mi oldalunkon állt. Ennyi helyzettel bajnokságot lehetett volna nyerni.

Aztán ahogy lenni szokott. Időnként meglódult az ellenfél egy-két kontrával a kapunk felé. Ezekből sikerült is két gólt elérniük. Így 0:2 előnnyel fordultak.

A második félidő jól kezdődött számunkra. Több lehetőségünk közzül egyet kihasznált a Gazsi. 1:2 lett az eredmény és újra felcsillant a remény. Mindent megtettünk az egyenlítésért. Bár ekkor már cserénk sem volt, mert Kertész Zoli megsérült. Mi pedig egyre jobban fáradtunk, de a szívünk vitt előre. Sajnos az egyenlítés helyett egy potya gól megpecséltelte a sorsunkat.1:3.

Volt hátra még pár perc. Szinte a középkezdés után közvetlenül szépítettünk.2:3 Gazsi révén.

Újra lángra kaptunk és próbáltunk gólt rúgni. Ekkor megint összehoztunk egy elkerülhető gólt. ezzel el is dőlt a mérkőzés. 2:4

A bajnokság megnyerése még elérhető, de nagyon pici az esélye. A többi csapatnak kellene botlani ahhoz, hogy mi legyünk a bajnokok.

 

Sc. Hirös-Ép - Porta  2:4 (0:2)

 

A csapat tagjai:

Pelikán István, Kertész Zoltán, Koós Károly, Kocsis Ferenc, Szapu Endre, Váczi Zoltán, Gazdag Attila,

 

Gólszerző: Gazdag Attila(2)

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak