Kispályás városi foci

Felnőtt bajnokság - Elindult a terem szezon!

Beköltöztek a csapatok is a terembe, így elkezdődött a téli bajnokság! Ilyenkor kellően megélénkül a kispályás élet, hiszen azok a játékosok is szívesen szerepelnek tornákon, mérkőzéseken, akik egyébként nagypályán játszanak.

Az első fordulóban a Fiesta várt ránk, míg a másodikban az ismeretlen nevű Honbár . Az első forduló nem várt izgalmakat hozott. Nagyon szoros meccsen, az utolsó pillanatban rúgott góllal nyertünk  5:4-re.

Kiemelkedett Gazsi négy góljával. Ezen a meccsen mutatkozott be Lázár Bence is, aki sérülése miatt kénytelen volt felhagyni sikeres sportolói pályafutásával. Szerencsére amatörként, alkalmanként mozoghat és játékával segítheti csapatunkat.

Második meccsünk simábbra sikerült. A 8-2-s győzelembe belefért a szemre is tetszetős foci, egy-két egyéni hibával fűszerezve. Itt már jobban megoszlott a gólszerzők aránya. Szinte mindenkinek jutott gól.

Sc. Hirös-Ép - Fiesta  5: 4

Sc. Hirös-Ép - Honbár 8: 2

 

A csapat tagjai:

Koós Károly, Gyenes Tamás, Gazdag Attila, Korenyika László, Miskei Csaba, Nagy Norbert, Kovács László, Malik Milán, Kertész  Zoltán, Lázár Bence, Virág Ferenc,

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak