Kispályás városi foci

Felnőtt bajnokság - Csodálatos játékkal, kiütéssel!

Utolsó fordulójához érkezett a szabadtéri városi kispályás sorozat. Nagyon izgalmas küzdelem elé néztünk, hiszen az elért eredmény három csapat helyezését is döntően befolyásolta.

Mi ha győzünk a második, döntetlennél a harmadik, vereség esetén a negyedik helyen végzünk.Ellenfelünk a tavalyi bajnok Interlift vereség esetén negyedik, döntetlennél második vagy harmadik helyen végezhet, de győzelem esetén még bajnok is lehetett.

A múltheti nagyaranyú vereség után hiú ábrándokat nem kergettünk. Tudtuk, hogy a tavalyi bajnokkal nem lesz könnyű dolgunk. Ezért mindenképp úgy kellett kimennünk a pályára hétfőn este, hogy csak a legjobbat hozhatjuk ki magunkból. Mindenesetre az már örömteli volt, hogy fiatalodtunk egy picit. Igaz, cserénk továbbra sem volt.

A mérkőzés úgy kezdődött, mint ahogyan az előzőt abbahagytuk. Azaz pillanatok alatt kétgólos hátrányba kerültünk. Reagálni szinte nem is volt időnk, sodródtunk tovább az árral. Utólag azt gondolom, hogy ez volt a szerencsénk. Az ellenfelünk kellően megnyugodott, mi viszont olyan csak azért is alapon, elkezdtünk éledezni. Fontos volt, hogy mindenki tudása legjavát nyújtotta és átérezte a mérkőzés fontosságát. Hiszen szerettünk volna csapattársunknak is örömöt szerezni a szépen csillogó ezüstéremmel, amiben még neki is tevékeny része volt. Ő nem más, mint Lázár Bence, aki nagyon hiányzik a csapatunknak.

A sok kiváló teljesítmény a lehető legjobbkor, a pályán is elkezdett kamatozóvá válni. Egyre-másra zavart okoztunk az ellenfelünk térfelén és gyakorlatilag kinyílt a gólcsap is. Azt vettük észre, hogy már mi vezetünk 6-2-re és az ellenfelünk egyre kétségbeesettebben néz ránk. Akkor még egy rúgott góllal visszahozták a reményeiket, de a következő általunk rúgott gól mindent eldöntött.

Ha múlt héten azt mondtuk, hogy történelmi vereségbe szaladtunk bele a nagy gólarány miatt, akkor most igaz, hogy ellenkező előjellel, de ez az Interliftre is érvényes. Egy pár éve már itt pattogtatom a labdát, de ilyen parádés győzelmünkre nem emlékszem ellenük. Egy nagyszerű mérkőzés volt, hihetetlen forgatókönyvvel.

A már többször említett nehézségek ellenére elért második helyezésünk minden képzeletet felülmúlt. Nagyon megdolgoztunk érte és meg is érdemelte a csapat!

Ezzel a helyezéssel is szeretnénk üzenni Bencének.

Minél hamarabb gyógyulj meg és térj vissza közénk.

 

Sc. Hirös-Ép - Interlift  10:3 (4:2)

A csapat tagjai:

Koós Károly, Kocsis Ferenc, Korenika László, Kertész Zoltán, Maczelka Gábor, Kurucsai Milán, Üres Farkas Barnabás

Gólszerzők:

Kertész Zoltán(3), Maczelka Gábor(3), Üres Farkas Barnabás(2), Korenyika László(1), Kurucsai Milán(1)

 

A 2015-s szabadtéri kispályás bajnokság második helyezett csapat tagjai:

Gyenes Tamás, Koós Károly - kapusok

Kocsis Ferenc, Kertész Zoltán, Virág Ferenc, Váczi Zoltán, Korenyika László, Gazdag Attila, Lázár Bence, Nagy Norbert, Malik Milán, Kovács László, Kurucsai Milán, Üres Farkas Barnabás, Palatinusz József, Bányai Imre - mezőnyjátékosok

 

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak