Kispályás városi foci

Felnőtt bajnokság - Csúnya zakó!

Lassan végéhez érkezik a szabadtéri városi bajnokság. Számunkra nem is lenne hátrány, mert  egyre – másra dőlnek ki a csapattagok. Ezért a meccseinket szinte csere nélkül játsszuk végig, ráadásul az átlagéletkorunk is messze átlagon felüli.
Ennek ellenére az élbolyban tanyázunk évek óta. Bizakodtunk, hogy ezen az estén is gólerősen fogunk játszani. Ám ez a mérkőzés nem volt túlontúl eredményes a számunkra, mert a bajnoki cím esélyét veszítettük el. Most ez talán mégis megbocsátható a tények ismeretében.
Történt ugyanis, hogy a kezdő csapatot alkotta egy 44 éves kapus, egy 66 éves balhátvéd, egy 40 éves jobbhátvéd, egy 46 éves középpályás, egy 18 éves futógép és egy 55 éves támadó.
Gyakorlatilag az átlagéletkor a 44 év lett, ami valljuk meg, ellenfelünk csupa fiatal és jó játékerőkből álló csapata ellen látatlanban sem kevés.
Az első félidő még rendben volt. Nyílván ők domináltak és alakítottak ki sok helyzetet a kapunk előtt, de akkor még tudtuk kontrollálni a mérkőzést. Harcosan játszottunk és kapusunk is régi formáját idézte.
A második félidőben úgy éreztük, hogy minden szétesett. Elfogytunk fejben és fizikálisan is, teljes mértékben az ellenfél uralta a pályát. Így tíz gólt kaptunk és nem nagyon rúgtunk.
Elmondhatjuk, hogy ekkora verésben régen volt részünk.
Nem sok van már hátra a bajnokságból és ez után nem marad más célunk, mint a dobogó elérése. Reméljük jövő héten újult erővel tudunk visszatérni.

Sc. Hirös-Ép - Bács - Víz  3:13 (2:3)

A csapat tagjai:

Koós Károly, Kocsis Ferenc, Korenika László, Kertész Zoltán, Maczelka Gábor, Virág Ferenc

Gólszerzők:

Kertész Zoltán(2), Virág Ferenc(1)

 

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak