Kispályás városi foci

Mindenki remekül érezte magát vasárnap a Műkertvárosban!

hirosep,csaladinap SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Kívánni se lehetett volna kellemesebb időt szeptember közepén. Szikrázó napsütés várta a kilátogató gyerekeket, szülőket, egyesületi dolgozókat, barátokat, ismerősöket, a második alkalommal megrendezett HÍRÖS-ÉP Családi Napon.

A meghirdetett 10 órási kezdésre már nagy volt a sürgés-forgás a Műkertvárosi sportpályán. Felálltak a sörpadok, begyulladtak a gázrózsák, könnyes szemű anyukák pucolták a hagymát, büszke apukák köszöntették egymást egy jó féle házival.

11 órakor Egyesületünk Elnöke, Kertész Zoltán tartott egy beszédet, majd Patvaros Zsolt ismertette a programot és mutatta be új edzőinket, Nagy Szabolcs és Gréczi Gábor személyében.

Kiosztásra kerültek az ajándék HÍRÖS-ÉP-es pólók a gyerekeknek, majd kezdetét vehették a presztízs meccsek. Első körben a nagy létszámú és lelkes szülői csapat hívta ki a gyerekeket, ahol remek megoldások, vidám hangulat és általában igazságos döntetlenek születettek. Eközben a korosztályok séfjei rogyogtatták az ételeket a bográcsban, reménykedve abban, hogy a kóstolás után, az övékét hirdeti meg Kitl Zoltán "kostólómester" a Családi Nap legjobb fogásának.

A szülő-szülő foci telt - talán - a legjobb hangulatban a nap folyamán. A kellően hidratált játékosok egymás és saját maguk testi épséget sem kímélve mentek bele a párharcokba, amit a közönség heves tapssal, újongással honorált. Természetesen most is akadtak vicces "megmondóemberek", akik szállították a hangulatot és a garantált nevetést. Itt sajnos részrehajló játékvezetés mellet sem sikerült kihozni a döntetlent, de a vesztes csapat sportszerűen gratulált ellenfelének.

A kellőképpen elfáradt szülői csapat ezután pihenőt kapott, hogy az elkészült ételekkel feltöltődve, szomjukat oltva és egy picit sziesztázva rákészüljenek a nap várva várt fénypontájra... a Szülők-Edzők mérkőzésre.

A korosztályonként felvonultatott gasztronómiai különlegességek győztese - Egyesületünk szakmai vezetőjének ízlelő bimbói alapján - az U6-os csapat lett, akiknek ezúton is gratulálunk, az igazi magyar gulyáshoz!

Már jócskán belecsúsztunk a délutánba, mikor először pályára lépett az edzők/vezetők csapata. A frissességük erejét kihasználva a szülők elleni akadályokat sikerrel vették, bár alaposan megnehezítették egymás dolgát a csapatok. Látványos megoldások, szép akciók és Kertész Zoltán Elnökünk góljai voltak terítéken, aki a tavalyihoz hasonlóan, idén is gólkirály lett. Az edző-vezető csapat nem állt meg, eleget téve a kihívásoknak további meccset játszott több korosztály gyerekeivel, illetve a felnőtt megye 2-es csapatunk "all starjával" is! Itt már kevesebb sikerélmény várta őket és láthatóan többen elkészültek az erejükkel...

A mérkőzések után "csendesen" elpakolt mindenki, eleget téve az elmenők elfogyasztásának. 

Összességében elmondhatjuk, hogy egy remekül sikerült nap volt, ahol azok is betekinthést nyerhettek az Egyesületet körülvevő légkörbe, akik eddig nem voltak a részesei. Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk mind a múltheti saját rendezésű tornánkkal, mind a családi nappal kapcsolatban. Terveink között szerepel további közös programok szervezése, amik erősítik a köteléleket, az újonnan született barátságokat.

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak