Felnőtt futball

Vereség a városi derbin

megyei,kovrig

Egy félidőnyi előnyt adtunk ellenfelünknek.

Szépszámú közönség előtt, ideális időjárásban indult útjára a labda a Megyei II. osztály Északi csoportja két kecskeméti együttesének találkozóján. A hazai KLC ragadta magához a mérkőzés elején a kezdeményezést és bő negyedóra alatt megnyugtató előnyhöz jutott, Bozsik két alkalommal is mattolta Borbélyt. Ezután sem álltak le a „fiatalok”, lendületesebbek voltak, nyomás alatt tartották a rutinosabb játékosokból álló ellenfelüket, és Szűcs révén egy szép távoli lövésével már három gólos fórban voltak. A szünetig már nem is változott az eredmény, és Kovrig Ákos vezetőedzőnek bele kellett nyúlnia a csapat szerkezetébe. Három helyen is cserélt, és kicsit más lett a játék képe a folytatásban. Természetesen a hazai KLC már nem volt gólkényszerben, kedvére kontrázhatott, amiből veszélyes helyzetek is kialakultak a Hírös-Ép kapuja előtt, de gólt mégis mi szereztünk, előbb Király, majd Ronkó révén, és az utolsó húsz percet újra nyílttá tettük. Azonban nem sikerült az egyenlítő gólt is begyötörni, így maradt az egy gólos vereség. Folytatás szeptember 22-én, szombaton, hazai pályán az Izsák csapata ellen.

Kecskeméti LC - SC Hírös-Ép 3-2 (3-0)
Kecskeméti LC: Meggyes – Csordás M., Nagy, Horváth B. (Farkas 65.), Major (Pusztai 20.), Szűcs, Zsoldos, Módra, Bozsik M. (Petrik 75.), Kőrös, Kovács (Pálnok 88.)
Vezetőedző: Bende Csaba
SC Hírös-Ép: Borbély – Lóczi (Varga 46.), Abdouraman, Dócs (Kövecs 46.), Király, Stein (Ronkó 58.), Yannick (Laczkó 46.), Lantos, Csordás Cs., Molnár, Horváth T. (Tóth 46.)
Vezetőedző: Kovrig Ákos
gsz: Bozsik (12., 16.), Szűcs (24.) illetve Király (64.) Ronkó (72.)
sárga lap: Pusztai (60.) illetve Király (33.) Laczkó (48.) Varga (74.) Abdouraman (76.) Lantos (92.)

Videó

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak