Felnőtt futball

A Bácsalmást fogadjuk a Magyar Kupában

megyei SC Hírös-Ép

A 2020/2021-es szezon első találkozóját a Bácsalmási PVSE együttese ellen játsza csapatunk, melyre a Magyar Kupa 1. fordulójában kerül sor.
A nyári felkészülésről, az átalakult keretről és az idei várakozásokról Kitl Zoltán, a csapat játékosedzője nyilatkozott.
 
,,Az idei felkészülés kicsit szolidabban sikerült, viszont a cél a csapat magjának megtartása és a csapat fiatalítása volt. Heti egy edzéssel kezdtük el a felkészülést júniusban az újonnan átadott hátsó füves pályánkon. A keret nagy változásokon ment keresztül, szerettük volna befejezni az előző bajnokságot, de mi megnyertnek tekintjük és le tudtuk zárni a tavalyi évet részünkről. Az új cél az ifistáink és a fiatalok beépítése a csapatba és ezt megfelelő eredményességgel szeretnénk párosítani. Az elvárások a bajnokságban az 1-6. hely valamelyike, ami csak rajtunk múlik, hogy mit hozunk ki belőle.
A felkészülésünk még javában zajlik, Szabadszálláson kezdtünk és a sok kihagyás, valamint a két osztály közötti különbség nagyon meglátszódott a mutatott játékon, Törtel ellen már láttam bíztató jeleket és bízom a pozitív folytatásban. A kupában a nagy álmunk, hogy végre történelmet írjunk és átjussunk az első fordulón. A hazai pálya előnye mellettünk szól, de ez ellenfél magasabb osztályban futballozik, egy nyílt sisakos ki-ki mérkőzésre számítok. Bízom a csapatban és egymásban, motiváltak vagyunk és reméljük sikerrel járunk."

Játékoskeret

Kapusok: Borbély Krisztián, Hajnal Donát, Pusztai Gábor
Védők: Horváth Tamás, Forgó János, Dócs Dániel, Botos Krisztián, Botos Attila, Farkas Gaszton, Kiss Benedek, Tóth Csaba, Dr. Kövecs Máté
Középpályások: Faragó Sámuel, Sudár Csaba, Rékasy Zoltán, Lóczi Péter, Laczkó Dávid, Kürtösi Viktor, Vinczellér Sándor
Csatár: Lantos Henrik, Kitl Zoltán, Szabó Tamás, Ronkó Zsolt, Sallai Zoltán, Pesti Kevin
 
Távozók: Kovrig Ákos(Kerekegyháza), Tóth Roland(Nyárlőrinc),Háry Péter(KLC),Király Dávid(Kerekegyháza), Torbavecz Tamás (Pálmonostora),Maczelka Gábor(KLC), Pelikán István (?)
Érkezők: Hajnal Donát (Hidegkút), Faragó Sámuel (KLC),Rékasy Zoltán (Helvécia), Tóth Csaba (Jakabszállás), Dócs Dániel (KLC), Pusztai Gábor (Dunaújváros)
 

Magyar Kupa 1. forduló

2020. augusztus 2. 17:00 óra,
Kecskemét, Műkertvárosi Sportcentrum
SC HÍRÖS-ÉP Egyesület - Bácsalmási PVSE
 
Az új szeonban is szeretettel várjuk lelkes szurkolóinkat!
Hajrá HÍRÖS-ÉP!
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…