Felnőtt futball

Városi derbi a Műkertben

kovrig,megyei

A tavaszi idényt remekül kezdő SC Hírös-Ép együttese hazai környezetben fogadja a szintén kecskeméti alakulatot, a Kecskeméti LC csapatát. Kovrigék eddigi statisztikája hibátlan, hiszen mind a kilenc pontot begyűjtötték. Ezzel szemben Bende legénysége nehezen rázódott bele a tavaszi bajnokságba, először a Lakitelektől otthon, majd Pálmonostorán idegenben szenvedett vereséget. A folytatásban a SC Hírös-Ép nevelés, Bozsik Máté mesterhármasa nagyban segítette őket a tiszaalpáriak elleni győzelemben. Hiába a két együttes tavaszi formája közti különbség, egy városi derbin ezeket a mutatókat soha nem lehet az esélyek megítélésekor alapul venni.

A rangadó előtt Maczelka Gábor nyilatkozott honlapunknak, mely során elmondta, hogy a heti programban nem csináltak különleges változtatásokat, hasonlóan a többi rangadóhoz igyekeztek a lehető legjobban felkészülni az ellenfél kulcsjátékosaiból. Véleménye szerint fontos lesz, hogy melyik csapat fogja jobban akarni a győzelmet és melyik lesz egységesebb, ebben biztosan segíteni fog majd a péntek esti edzést követő közös programjuk is.

Március 31-én, vasárnap 16 órakor indul útjára a labda a Műkertvárosi Sportcentrumban.

A mérkőzés félidejében büntetőrúgó verseny lesz gyerekek és felnőttek részére maximum 10-10 fő részvételével, amelyre az összescsapást megelőzően a megújult sport büfében lehet jelentkezni.

Hajrá Hírös-Ép!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…