Felnőtt futball

Őszi utolsó mérkőzésünkön vereséget szenvedtünk a Bácsalmástól

vármegye1,bácsalmás,nagykrisztián SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Az őszi szezonzárón Bácsalmásra, a sereghajtóhoz látogatott csapatunk. Nagy Krisztiánnak több meghatározó játékosát is nélkülöznie kellett sérülés, betegség vagy eltiltások miatt. Mindezek ellenére természetesen a 3 pont megszerzése volt csapatunk célja.
Ennek megfelelően is indult a találkozó, hiszen az első negyed órában szinte percenként jöttek a nagyobbnál nagyobb helyzeteink, de minden kimaradt. Tizenegyeshez is jutottunk, de így sem sikerült a kapuba találni. Ahogy ilyenkor lenni szokott, az ellenfelünk büntetett és egy ritkán látható hatalmas gólt szerzett. A bekapott gól ellenére lendületben maradtunk az első félidőben, de 1-0-ás előnnyel ment a Bácsalmás pihenni.
A második félidőben is becsülettel ment előre csapatunk, de inkább már küzdött, a minőség is a kialakított nagy helyzetek már hiányoztak a játékunkból. A 78. percben felcsillant a remény, hiszen úgy tűnt újabb büntetőhöz jutunk, de a játékvezető tovább engedte a játékot és az ellentámadásból újabb gólt szerzett a Bácsalmás, ezzel szinte eldöntve a találkozót. A meccs végén jött a kegyelemdöfés, egy oldalszabadrúgás pattogott be a hosszú felső sarokba a kapunkba, kialakítva a végeredményt.
A győzelem ismét a kezünkben volt, de a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat.
A Bácsalmás okosan azt játszotta, amit az ő helyzetükben kell és megérdemelten tartotta otthon a 3 pontot. Gratulálunk! 

Nagy Krisztián vezetőedző

,,Legyünk kritikusak magunkkal szemben is. Az ősz leggyengébb teljesítményét nyujtottuk ma. Az utolsó helyezett otthonában illett volna nyernünk.  Korán hátrányba kerültünk, amit kiegyenlíthettünk volna egy tizeneggyessel, ami kimaradt. Ziccereket hibáztunk, kapufát rúgtunk, de a félidő 1-0 maradt. Sajnos a második félidőben már helyzetünk sem nagyon volt. Amíg nem rúgjuk be a helyzeteinket, addig nem fogunk meccseket nyerni, a döntetlenek pedig pontban nem sokat érnek. Egy jó tavasszal tudunk javítani a helyezésünkön, nem ez a valós helyünk a tabellán!
Egységesek vagyunk, ami nagyon fontos számunkra!"

Bácsalmás: Cselik – Bálity, Patócs, Török, Mohácsi, Pölhe, Patocskai, Snyehola (Nincsevics 61.), Rajsli, Miletic, Kormos
Vezetőedző: Teslic Igor.
SC Hírös-Ép: Farkas G. – Szász, Palatinus, Farkas A., Miskolczi, Sáfrány (Rákóczi 63.), Puskás, Nemesvári, Pék (Szakter 73.), Gréczi, Nna nna
Vezetőedző: Nagy Krisztián
Gól: Bálity a 15., Patócs a 78., Rajsli a 86. percben.

Találkozunk tavasszal! Hajrá HÍRÖS-ÉP!????????

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…