Felnőtt futball

Fennállása első vármegyei első osztályú mérkőzését nyerte csapatunk

nagykrisztián,vármegye1,harta SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Történelmi győzelmet aratott csapatunk, hiszen mivel idén először szereplünk a vármegyei legmagasabb osztályban, így első alkalommal ünnepelhettünk győzelmet. Ezt hazai pályán sikerült megtennünk a jó erőkből álló Harta csapata ellen. Csapatunk ismét dominálni tudott a mérkőzésen és a két kapott gól ellenére is megszerezte a három pontot. Horváth Zalán is történelmet írt, ő az első gólszerző a vármegye I-ben a HÍRÖS-ÉP játékosaként. A mérkőzésen kétszer is betalált, mellette Parázs Beni zörgette meg az ellenfél hálóját. Szép volt fiúk!

Nagy Krisztián edző

,,Gratulálok csapatunknak az első vármegye 1-es győzelemhez. Nem kezdtük jól a meccset, a 11. percben hátrányba kerültünk. A játék képe alapján mezőnyfölényben játszottunk, bíztunk benne, hogy ezt gólokra tudjuk váltani. Ami sikerült is még a félidő előtt, Horváth Zalán kétszer is betalált Patvaros Zsolti kítűnő indításaiból. A második félidőben növeltük előnyünket, Parázs higgadt megoldásából. Jól játszottunk, ami végre gólokban is megmutatkozott. A csapat hozzáállása rendkívüli, ami megkönnyíti a munkát."
 

Vármegyei I. 3. forduló
2023.08.26 - 17:30 
Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum
SC HÍRÖS-ÉP  - HARTA SE 3-2

SC Hírös-Ép: Farkas G. – Palatinus (Rákóczi 63.), Farkas A., Maczelka (Sáfrány 76.), Balog (Parázs 46.), Patvaros, Nemesvári, Miskolczi (Szász 72.), Gréczi, Horváth (Szakter 81.), Nna Nna.
Gól: Horváth Z. 2, Parázs B. 
Vezetőedző: Nagy Krisztián
 

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…