Felnőtt futball

Kiegyenlített meccsen tartotta otthon a pontokat a Kunbaja

kunbaja,nagykrisztián,vármegye1 SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

A Kunbaja a mérkőzés előtt 6-ból 5 meccset nyert és az összes megszerzhető pontot begyüjtötte hazai pályán, így előzetesen is látszott, hogy egy jó csapat lesz az ellenfél. Ezt be is bizonyította a pályán a főleg szerb születésű fiatalokból álló gárda. A mieink abszolút felvették a versenyt velük a játék minden elemében, sőt időnként felül is múlták. Egy jó színvonalú és ritmusú mérkőzést láthatatott, aki kilátogatott, végig érezhető volt, hogy nüanszok fognak dönteni. Sajnos az 57. percben kicsit elcsúszott a védelmünk, a kunbajaiak először kerültek ziccerbe, amit ki is használtak, ezzel megszerezve a vezetést. Ezután még több kockázatot vállaltunk és az utolsó negyed órában teljesen beszorítottuk ellenfelünket, de a hazaiak jól védekeztek és kihúzták a mérkőzés végéig is kapott gól nélkül.
A következő héten Jánoshalmára látogatunk, ahol ismét egy nehéz idegenbeli mérkőzés vár ránk, hiszen a tavalyi bronzérmes lesz az ellenfél.

Nagy Krisztián edző

,,Kítűnő pályán fogadta a Kunbaja csapatunkat. Egy jó futballt játszó szerb csapat volt az ellenfél. Az eddigi legjobb teljesítményt nyújtottuk, megérdemeltünk volna egy pontot legalább. Egyszer hibáztunk, amivel megnyerték a mérkőzést. Még több odafigyeléssel az ilyen meccseket mi fogjuk megnyerni. Egymásért küzdöttünk, igazán jó csapat vagyunk minden értelemben!"
 

Vármegyei I. 6. forduló
2023.09.17 - 14:00 
Kunbaja, Kunbaja Sporttelep
KUNBAJAI SE - SC HÍRÖS-ÉP EGYESÜLET 0-1

Kunbajai SE: Glisic – Kujundzic, Kokljevci, Ikotic, Damjanovic, Molnár (Ivanisevic 77.), Masalusic, Jovetic, Sojic (Hajrulovic 58.), Vujkovic (Todic 58.), Plvasic

SC HÍRÖS-ÉP: Farkas G. – Szász (Rákóczi 77.), Palatinus, Farkas A., Maczelka (Miskolczi 68.), Patvaros, Puskás, Parázs (Szakter 58.), Nemesvári, Gréczi, Nna nna

Gól: Molnár az 57. percben

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

 

 

 
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…