Felnőtt futball

Nem született gól az izgalmas mérkőzésen

vármegye1,tiszakécske,nagykrisztián SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

A győzelem reményében utazott csapatunk Tiszakécskére, hogy megszerezze első idegenbeli győzelmét. Egy jó csapathoz látogattunk és mindkét csapat igyekezett kultúráltan felépíteni a támadásait. Itt is, ott is adódott helyzet, de a háló egyik oldalon sem zördült meg. Kiegyenlített volt a mérkőzés, majd Willy Nnat meglepetésre kiállította a játékvezető a 35. percben. Innentől megváltozott a játék képe. A mieink visszább húzódtak és kontrákra rendezkedtek be. Hatalmas küzdelmet hozott a hátralévő több, mint egy óra és annak ellenére, hogy a hazai csapat nyomott, a támadásainkban benne volt a veszély. A mérkőzés utolsó percében Horváth Zalán lépett ki egy jó labdával, szabadon vezethette a kapusra, azonban kimaradt a ziccer, így maradt a 0-0 a mérkőzés végén. 

Nagy Krisztián vezetőedző értékelése

,,Kítűnő körülmények között megrendezett mérkőzésen igazságos döntetlen született. Jobb csapat ellen játszottunk, mint azt a tabella mutatja. Kiegyenlített volt a játék, amíg nem kerültünk emberhátrányba. 10 emberrel azt játszottuk, amit kellett, kítűnően védekeztünk és kontrákra építettünk. Az utolsó percben kapusra vittük a labdát, de sajnos elhibáztuk. Benne volt a győzelem, de a meccs egészét nézve igazságos a döntetlen."
 

Vármegyei I. 11. forduló
2023.10.20 - 18:00
Tiszakécske, Tiszakécske Városi Sportcentrum
TISZAKÉCSKEI LC II. - SC HÍRÖS-ÉP 0-0

Tiszakécske: Czakó – István L. (Oberna 93.), Oláh M., Szabó D., Klemenc, Káli, Pongrácz (Szabó G. 70.), Tóth M., Tóth K. (Pásztor 61.), Szabó L., Lovas Zs. (Albert D. 82.)
Technikai vezető: Bagi Gábor

HÍRÖS-ÉP: Farkas G. – Szász, Palatinus (Rákóczi 88.), Farkas A., Miskolczi (Nagy Sz. 83.), Balog (Nemesvári 77.), Patvaros, Puskás (Pék 80.), Gréczi (Sáfrány 92.), Horváth Z., Nna Nna Vezetőedző: Nagy Krisztián

CSAK A HÍRÖS-ÉP!

 

 

Galéria

Galéria megtekintése
(A hivatkozott galéria nem az SC Hírös-Ép Egyesület weboldalán található.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…