Felnőtt futball

Újra Kecskeméti Derbi!

megyei,kemenes,kovrig SC Hírös-Ép

Újra találkozik egymással a megyei II. osztály két kecskeméti együttese, az SC Hírös-Ép a KLC-KTE SI-t fogadjuk a Műkertvárosi Sportcentrumban.

Az ősszel egy rendkívül fordulatos és színvonalas mérkőzésen hoztuk el idegenből a 3 pontot. Péntek révén a hazaiak szerezték meg a vezetést, ám Lantos és Sallai góljaival válaszoltunk, így alakult ki a 2-1-es végeredmény. Bízunk benne ezúttal még magabiztosabb győzelmet sikerül aratnunk, de ehhez bizonyára ellenfelünknek is lesz pár szava.

Bende Csaba a KLC-KTE SI vezetőedzője:

Nem készülünk másképp, mint a többi csapat ellen, de mégis téma az öltözőben a helyi rangadó nálunk is. A fiatalok se sűrűn játszanak nagyobb nézőtábor előtt és nekik is szokni kell. Kíváncsian várom, hogy hogy reagálnak a meccsen, mennyire lelkesíti vagy zavarja őket. Összeségében szakmailag egyre jobban összeáll a csapatunk, hétről hétre egyre jobban és tetszetősebben játszunk. Vannak persze hibák, de alakul a csapat, a fiatalok kezdik összekapni magunkat. A Hírös-Épről annyit tudok, hogy jelenleg azért jobb csapat, ők a meccs esélyesei, de nem megyünk feltartott kézzel, megpróbálunk egy jó teljesítménnyel, egy jó hozzáállással, akár pontot, pontokat szerezni, meglepetést okozni. Ezért megyünk tulajdonképpen. Egy jó meccset várok, próbáljuk kiszolgálni a közönséget, rajtunk nem fog múlni.

Kovrig Ákos az SC Hírös-Ép vezetőedzője:

Ugyanolyan szervezett, lelkes, agresszív játékot kell nyújtanunk, mint a tavaszi szezon eddigi mérkőzésein. Jó úton járunk, egyre jobb a játékunk. Bízom benne, hogy kapott gól nélkül tudjuk lehozni ezt a találkozót is és az előre játékunk még hatékonyabb lesz. A célunk egyértelműen a 3 pont megszerzése, hazai pályán nem is lehet más. De a legfontosabb, hogy az alázat, az egymásért való küzdelem és a megfelelő agresszivitás meglegyen a pályán. Továbbá várunk minden kedves hozzátartozót, futball kedvelőt a Műkertvárosi Sportcentrumban, mert Ők is kellenek hozzá, hogy az őszi mérkőzéshez hasonlóan egy igazi városi derbinek legyünk részesei!

A vezetőedzők szavai alapján a csapatokon nem fog múlni, a körülmények egészen kiválóak a Műkertvárosi Sportcentrumban, már csak szép számú szurkolókra van szükség egy hamisítatlan Kecskeméti Derbihez. Az egyesületek utánpótlás sportolóit ezúttal is várjuk a csapat köszöntésekhez.

SC Hírös-Ép - KLC-KTE SI (2018.04.15., Vasárnap 16:30, Műkertvárosi Sportcentrum)

Hajrá Hírös-Ép!

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…