Felnőtt futball

Újfent három pont idegenből

kemenes,kovrig,megyei

Meggyőző teljesítményt nyújtva aratott magabiztos sikert az SC Hírös-Ép.

A tavasz harmadik mérkőzését Nyárlőrincen vívta a hírös városi egyesület. Esélyesként léptünk pályára, és ennek megfelelően kezdtük is a mérkőzést. Többet birtokolta a labdát, és mezőnyfölényt alakított ki a kecskeméti együttes, és viszonylag hamar, egy pontrúgást követően Visinka fejelt a kapuba (0-1). Alig tíz minutummal később egy jogos tizenegyest értékesített Lantos, így az első félidő közepén megduplázta az előnyt (0-2). Továbbra sem állak le a vendégek, és újabb tíz perc múlva Lantos duplázott, egy lecsorgó labdát helyezett a kapuba (0-3). Megnyugtató előnnyel vonulhattak szünetre Kovrig Ákos legényei, és miután a második félidő elején Lantos büntetőből triplázott (0-4), a lényegi kérdések el is dőltek. Bár lehetőségek még adódtak a csapatok előtt, az eredmény a lefújásig már nem változott, így újabb három pontot gyűjtött be idegenben az SC Hírös-Ép.

Folytatás április 1-jén, vasárnap 16:00 órakor hazai pályán, a Műkertvárosi Sportcentrumban, amikor is a tabellát vezető Kerekegyháza együttese ellen lép pályára a Kovrig Ákos gardírozta csapat.

Nyárlőrinci LSC – SC Hírös-Ép 0-4 (0-3)
Nyárlőrinci LSC: Magyar – Bálint (Bimbó 75.), Bera T., Homola, Bera A., Bali, Dunai (Lapéta 77.), Böde (Kiss 68.), Lakatos (Faragó 58.), Mohácsi, Rubint (Kővári 60.)
Vezetőedző: György Csaba
SC Hírös-Ép: Rácz – Lóczi (Katona 80.), Visinka, Kovrig, Dócs (Sallai 80.), Torbavecz (Kertész 80.), Stein, Laczkó (Gyebnár 73.), Lantos (Borsos 51.), Horváth, Molnár
Vezetőedző: Kovrig Ákos
gsz: -, illetve Visinka 10., Lantos 21., 34., 50.,
sárga lap: –, illetve Dócs 24., Torbavecz 49., Lóczi 70.,

Galéria

Galéria megtekintése
(A hivatkozott galéria nem az SC Hírös-Ép Egyesület weboldalán található.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…