Felnőtt futball

Kiélezett harc várható az utolsó fordulókban!

hirosep,felnőtt,megyei,kitl SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Pálmonostorára látogatott hétvégén felnőtt csapatunk. Mindenképp hat pontos mérkőzésnek számított, a mieinknek céljuk eléréséhez nagyon fontos volt a három pont megszerzése. A 37. percben már kettővel vezetett a hazai együttes, de csapatunk ismét megmutatta, hogy soha nem adják fel és Lantos triplájával megfordították az eredményt. A 78. percben Szabovik révén egyenlített a Pálmonostora, így kiélezett végjáték következett. A 84. percben aztán jött Parázs, eldöntve a találkozót és a három pont sorsát ezzel nagy gyzőelmet aratva. Mivel a Nyárlőrinc és a Kiskunfélegyháza egy számunkra nagyon kedvező döntetlent játszott, felléptünk a dobogó második fokára, két pontra megközelítve az éllovas Kiskunfélegyházát, akivel az utolsó fordulóban még összecsapunk. Könnyen előfordulhat, hogy ott fog eldőlni a két csapat között a bajnoki cím sorsa, ehhez azonban mindenképp szükséges lenne megnyerni a soron következő Solt elleni mérkőzést, ami megint csak nem ígérkezik könnyű feladatnak, de, mint tudjuk: ,, Amit nem adunk fel, azt nem veszíthetjük el!"

Kitl Zoltán játékos-edző

,,Ez volt a szezon egyik legizgalmasabb mérkőzése. Nagyon nehezen indult számunkra a találkozó. A szerdai kupamérkőzés még bőven benne volt a lábakban és érezhető volt a fáradtság. A keretünkből egyéb okok miatt öten is hiányoztak, így nem a legjobb előjelekkel vágtunk neki a mérkőzésnek. Az elején a hazaiak kezdeményeztek és a kétgólos vezetésük ellenére is rendre ők alakították ki a helyzeteket. A félidő végére sikerült magunkra találni és egy szépítő góllal, vissza jöttünk a mérkőzésbe és nálunk volta lélektani előny. Miután megszereztük a vezetést, ismét kiengedtünk, esett a koncentráció és egy egyéni hiba révén egyenlített a Pálmonostora. Meg tudtunk újulni, nem játszottunk jól, de mikor kellett össze szedtük magunkat és a fáradtság ellenére is újra előnybe tudtunk kerülni. Köszönjük a hazai csapatnak ezt az élvezetes és sportszerű mérkőzést. Nyílt még a bajnokság számunkra, lehetünk 5.-ek és elsők is, így fontos, hogy az utolsó két mérkőzésünkre a legjobb formánkat hozzuk."


Megyei II. Észak 24. fordulóra
2021.05.15. 17:00
Pálmonostora Sporttelep

Pálmonostora SE- SC Hírös-ÉP 3-4


A csapat tagjai: Farkas Gaszton - Dr. Kövecs Máté, Forgó János, Kiss Benedek, Kertész Milán, Háry Péter, Kitl Zoltán (Gláz Tamás), Parázs Benedek, Sallai Zoltán, Tábi Attila, Lantos Henrik

Csere: Hajnal Donát, Pilter Zoltán, Zsíros József, Gláz Tamás

Gól: Lantos 3, Parázs

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…