Felnőtt futball

Újabb fontos idegenbeli siker

kovrig,megyei

Ezúttal a küzdő jellem dominált a mérkőzésen.

Újabb rangadó elé nézett a kecskeméti együttes, hiszen a forduló előtt azonos pontszámmal rendelkező Kunszállásra látogattak Lantosék. A pálya talaja nem volt a legideálisabb, ami nem segített a folyamatos játékot. A kezdeti tapogatózás után rögtön az első helyzetét gólra váltotta a Kovrig-legénység Molnár révén, így már az első negyedórában vezetéshez jutottunk. Hullámzó volt a játék, és el kell ismernünk, hogy nem sikerült sok lehetőséget kialakítanunk az ellenfél kapuja előtt, azonban nagyon jó százalékban használtuk ki azokat. A hátsó alakzatunk pedig Borbély kapussal az élen állta a sarat, több nagy védéssel járult hozzá a győzelemhez, és már több, mint 230 perce nem kaptunk gólt. Yannick gyönyörű szabadrúgásgóljának köszönhetően két gólos előnyben mehettünk pihenőre, és a második játékrész közepén Lantos is betalált a lelkesen és szervezetten küzdő Kunszállás kapujába. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy sajnos a második találatunkat szerző Yannick vállsérülést szenvedett, és műtétre szorul. Be kell vallanunk, hogy nem volt fergeteges a mutatott játék, azonban így is kapott gól nélkül, három találatot szerezve hoztuk el a nagyon fontos három bajnoki pontot az egyik közvetlen rivális otthonából. Folytatás október 20-án, szombaton 14:30 órakor, hazai környezetben a tabella élén álló Kiskunfélegyházi HTK II. csapata ellen.

Kunszállás SE – SC Hírös-Ép 0-3 (0-2)
Kunszállás SE: Jelen – Lapsánszki, Vincze, Hatvani, Tóth (Mizsei F. 13.), Kertész, Jókai, Pöszmet, Kürtösi, Fábián, Mizsei A.
Vezetőedző: Kertész Gábor
SC Hírös-Ép: Borbély – Lóczi, Abdouraman (Stein 46.), Yannick (Tóth 65.), Lantos, Ronkó (Horváth V. 86.), Varga, Molnár, Botos (Kövecs 79.), Horváth T., Király (Torbavecz 76.)
Vezetőedző: Kovrig Ákos
gsz: Molnár (12.), Yannick (36.), Lantos (64.)
sárga lap: Lapsánszki (59.), Kürtösi (21.), illetve Botos (73.)

Galéria

Galéria megtekintése
(A hivatkozott galéria nem az SC Hírös-Ép Egyesület weboldalán található.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…