Felnőtt futball

Nehéz mérkőzésen sikerült itthon tartani a pontokat

kitl,hirosep,felnőtt SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

A Megyei II. Északi csoport 14. fordulójában a Kunszállás SE csapatát láttuk vendégül. Az első félidőben kiegyenlített játék folyt a pályán, amin inkább a küzdelem dominált. Látszott, hogy az előzetes várakozásoknak megfelelően egy szoros mérkőzésre van kilátás. A  vezetést a mieinknek sikerült megszerezni, a múlt hetihez hasonló módon Sudár Csaba juttatta előnyhoz csapatunkat. A második félidőben a Kunszállás is próbálkozott becsülettel, de jobb helyzetkihasználásunknak köszönhetően, Dani Tamás és Lantos Henrik révén sikerült pontot tennünk a mérkőzés végére és az utolsó 10 percben már a győzelem tudatában futballozhattunk. Ezzel a győzelemmel sikerült fellépnünk a dobogóra, reméljük a jó tavaszi rajt sokáig kitart és sok HÍRÖS-ÉP sikernek örülhetünk az idényben.

Kitl Zoltán vezetőedző értékelése:

,, Őszinte leszek...nem játszottunk ma jól. Az eredménnyel maximálisan elégedett lehetek, a mutatott játékkal már kevésbé. Viszont a csapat erejét mutatja, hogy így is tudtunk nyerni, nem kaptunk gólt, valamint két mérkőzésen hat gólt rúgtunk két erős ellenféllel szemben. Erre mindenképpen lehet építeni, de játékban fel kell javulnunk. Gratulálok a csapatnak és további sok sikert kívánok a Kunszállásnak!"
 

Labdarúgás, Megyei II. o. Észak, 14. forduló
2021. március 06. szombat, 14:30
Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum

SC HÍRÖS ÉP - KUNSZÁLLÁS SE 3-0

SC HÍRÖS-ÉP: Hajnal – Dani, Laczkó, Sudár, Parázs (Kecskés), Kitl (Ronkó), Kövecs, Forgó, Kertész (Kiss), Horváth (Rékasy), Tábi (Lantos)

Gólok: Sudár, Dani, Lantos 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…