Felnőtt futball

Tovább tart a veretlen széria

kovrig,megyei

Eseménydús végjátékban mentettünk pontot.

Tapogatózó játékkal indult a rangadó, kevés érdemi lehetőség alakult ki a kapuk előtt. A csapatok inkább a biztonság törekedtek, s vártak a kevés kínálkozó alkalmak egyikre. A szünet előtt a legnagyobb lehetőség a gólszerzésre előttünk adódott, azonban a javunkra megítélt büntetőt Kovrig sajnos nem tudta értékesíteni. A második játékrészben a hazaiaknak több helyzetük volt, és három perccel a rendes játékidő vége előtt, egy kapu előtti kavarodást kihasználva vezetéshez is jutottak. Azonban még nem volt vége, mert a hosszabbítás utolsó minutumában egy kísértetiesen hasonló szituációból Csordás is eredményes volt. A vége így döntetlen, mely a játék képét tekintve reálisnak mondható, és immár hat mérkőzésesre nyújtja az SC Hírös-Ép veretlenségi sorozatát. Ezzel a négy nagyon fontos mérkőzést nyolc ponttal abszolválta az együttes, és a tizedik fordulót követően 20 ponttal a harmadik helyet foglaljuk el a tabellán. Folytatás november 3-án, a Műkertvárosi Sportcentrumban a Helvéciai SE gárdája ellen.

Kiskunmajsa FC – SC Hírös-Ép 1-1 (0-0)
Kiskunmajsa FC: Mikovic –Szőke (Szikora 93.), Gera, Domn, Boros, Sipos, Szőke H., Gilicze (Molnár 6.), Kardos, Szikora T., Nyerges
SC Hírös-Ép: Borbély – Lóczi, Kovrig (Ronkó 92.), Abdouraman, (Kövecs 42.), Stein, Lantos, Csordás, Varga, Laczkó (Botos 70.), Molnár, Botos K.
Vezetőedző: Kovrig Ákos
gsz: Boros (87.) illetve Csordás (94.)
sárga lap: -, illetve Lóczi (89.), Kovrig (10.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Bajnokok vagyunk!


A záróforduló összefoglalóját változtatás nélkül…