Felnőtt futball

Töretlen a lendület

megyei,kitl SC Hírös-Ép

 A Bács-Kiskun megyei II. osztály 2. fordulójában a kiskunfélegyházi Vasutas SK együttesét fogadtuk a Műkertvárosi Sportcentruban. Talán az év egyik legmelegebb napja volt augusztus utolsó vasárnapján, amely meg is látszott az első félidőben. Mindkét csapat játékában sok volt a pontatlanság, az utolsó pillanatokban hozott rossz döntés, mely a félidő utolsó percéig gól nélüli küzdelmet eredményezett. Ekkor érkezett Kecskés Milán első HÍRÖS-ÉPES találata, melynek köszönhetően 1-0-s vezetéssel mehetett csapatunk az öltözőbe. A félidőben 4-et cserélt Kitl Zoltán, mellyel tovább nőtt mezőnyfölényünk és ez már gólokban is megmutatkozott. Előbb Lantos növelte csapatunk előnyét majd Ronkó, Lantos, Ronkó volt a gólszerzők sorrendje. A hármas sípszót követően megérdemelt, magabiztos győzelemmel hagyták el Lantosék a pályát.

 

Kitl Zoltán csapatunk játékos-edzője összegezte a találkozót

,,Az első félidőben a fiataloknak szavaztam bizalmat, ilyen alacsony átlagéletkorral még soha nem állt fel egyesületünk. A kunszállási csapatot át kellett variálnom, hiszen egy teljesen más játékstílust képviselő ellenfelet fogadtunk hazai pályán. Az első félidőben kissé hullámzó volt a játék, de nagyon örülök, hogy sikerült megszereznünk a vezetést még a szünet előtt és az ifisták is remekül helyt álltak. A taktikánk része volt, hogy az ellenfelet az első félidőben a fiatalok kifárasztják. A második félidőre bejöttek a rutinos játékosaink, akik ismét bizonyították a helyüket a csapatban és egy nagyszerű második félidőt produkálva meggyőző 5-0-s végeredményt állítottak be. Külön öröm számomra, hogy egy újabb találkozót sikerült lehoznunk kapott gól nélkül és ugyan még csak két forduló telt el, de ott vagyunk a tabella elején 8-0 gólkülönbséggel. A következő ellenfél az Izsák csapata lesz hazai pályán, ahol az ellenfelünket maximálisan tisztelve, csakis a győzelemért lépünk pályára ismét hazai környezetben."

SC HÍRÖS-ÉP EGYESÜLET - Vasutas SK 5-0 (1-0)

A csapat tagjai:
Borbély Krisztián - Kiss Benedek, Forgó János, Dr. Kövecs Máté, Dócs Dániel - Sudár Csaba, Rékasy Zoltán, Háry Péter, Kecskés Milán - Nemesvári Dániel, Faragó Sámuel
Pusztai Gábor, Sallai Zoltán, Ronkó Zsolt, Lantos Henrik, Botos Krisztián, Horváth Tamás
Játékos-edző: Ktil Zoltán
Gólszerzők: Kecskés Milán (45'), Lantos Henrik (49', 76'), Ronkó Zsolt (53', 79')
 

Következő mérkőzés

Bács-Kiskun Megyei II. osztály Északi csoport 3. forduló
2020. szeptember 6. 16:30 óra
Kecskemét, Műkertvárosi Sportcentrum
SC HÍRÖS-ÉP Egyesület - Izsáki SSE
 
Hajrá HÍRÖS-ÉP!
 

Videó

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…