Felnőtt futball

3 pontos mérkőzés a Műkertvárosban!

hirosep,kitl,felnőtt SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Mindössze két helyezés és egy pont választja el a két együttest. Céljaink eléréséhez mindenképp fontos lenne hazai pályán megnyerni a mérkőzést, de nem lesz egyszerű feladat, hiszen a Kunszállás utolsó négy mérkőzésén nem talált legyőzőre.

Kitl Zoltán csapata az előző fordulóban bravúros sikert aratott a listavezető KHTK II. ellen, ennek a győzelemnek azonban akkor lesz igazán értéke, ha a szombati találkozót sikerül behúzni.

Kitl Zoltán vezetőedző:

,,A félegyházi győzelem nagyon fontos volt számunkra, de a fociban ez a szép, hogy a következő héten mindenki a nulláról kezdi. Nem élhetünk a múltban, vannak céljaink, aminek az eléréséhez továbbra is hatékonynak kell lennünk és kiegyensúlyozott teljesítményt kell nyújtanunk. Nagyon örülök, hogy az új játékosoknak sikerült a beilleszkedés és egy jó légkör alakult ki az öltözőben. A kunszállási csapat egységes, rutinos és jól szerepelnek a bajnokságban, éppen ezért nem szabad őket leírni. Hazai pályán azonban úgy érzem, a saját kezünkben van a sorsunk. Lesznek hiányzóink, de a fiatalos lendület, az ambíciók és a győztes mentalitás itthon kell, hogy tartsák a három pontot. Nehéz mérkőzésre számítok, ahol a rögzített szituációknak óriási jelentőségük lesz."
 
Bács-Kiskun Megyei II. osztály Északi csoport 14. forduló
2021. március 6. 14:30 óra
Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum
SC HÍRÖS-ÉP - Kunszállás SE
 

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…