Felnőtt futball

Felkészülési mérkőzésen győztünk az Ágasegyháza ellen

kitl SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Kitl Zoltán vezetőedző

,,A felkészülés javában zajlik és a félegyházi bajnoki mérkőzés lebeg a szemünk előtt. A csapat motivált, érzésem szerint az újaknak is jól sikerült a beilleszkedés. Az edzéslátogatottság magas, ebből is látszik, hogy mindenki komolyan veszi a feladatát és szeretne bizonyítani. Egységesek vagyunk, a hangulat is megfelelő, de még az út elején járunk. Heti két edzéssel és minden hétvégén edzőmeccsel készülünk kihozni magunkból a legtöbbet a nagyon fontos bajnoki rajtra. 
Az ágasi edzőmeccsen a támadásvezetéseken és a befejezéseken volt a fő hangsúly. Látszik a kihagyás a játékosokon, de nem vagyok elégedetlen. Sok helyzet kimaradt, viszont láttam nagyon jó egyéni teljesítményeket is. A futómennyiséggel nem volt probléma, bár ahhoz, hogy formába lendüljünk meg kell becsülnünk a helyzeteinket. Köszönjük szépen az ellenfélnek a sportszerű és barátságos felkészülési mérkőzést."

SC Hírös-ÉP – Ágasegyháza SE 5-0

Hajnal Donát - Dr. Kövecs Máté, Kiss Benedek, Forgó János, Kertész Milán - Tábi Attila, Parázs Benedek, Dani Tamás, Háry Péter - Kitl Zoltán, Sudár Csaba

Csere: Pusztai Gábor - Horváth Tamás - Rékasy Zoltán, Kecskés Milán – Lantos Henrik

Gól: Dani 2, Lantos 2, Sudár

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…