Felnőtt futball

Csordás Csaba a kecskeméti labdarúgás Ikonja Egyesületünknél folytatja

csordas,kovrig,kerteszzoltan

Sikeresnek mondható a Vas megyei időszak, ennek ellenére a hazatérés mellett döntöttél, mi a legfőbb ok?
Kecskeméti vagyok és lokálpatrióta. Amikor tíz évvel ezelőtt elmentem Kecskemétről már akkor is tudtam, hogy egyszer haza fogok jönni, csak az volt kérdés, hogy mikor. Anno egy csábító ajánlattal tudtak elcsalogatni a hírös városból, most ugyanazok a lehetőségem megvannak, annyi különbséggel, hogy végre a szülővárosban tudok dolgozni. Úgy éreztem újabb kihívásra van szükségem, ezért is gondolom azt, hogy jól döntöttem. Van feladat, hiszen újra fel kellene virágoztatni a kecskeméti futball életet.

Májusban már lenyilatkoztad, hogy hazatérsz, ekkor már tudtad-e, hogy a Hírös-Ép együtteséhez csatlakozol, vagy csak ezután érkezett a megkeresés?
Nem volt összefüggés a két dolog között, az első az volt, hogy Budapesten fogok dolgozni, és innen könnyen meg tudom oldali az ingázást. Amint elterjedt a hír, hogy jövök haza elkezdtek befutni a megkeresések és a lehetőségek. Az elsőszámú munkahelyem a Kecskeméti Labdarúgó Akadémia lesz, ahol az U19-es korosztállyal fogok foglalkozni. Mivel eddig is fociztam megyei II. osztályban, Szentpéterfán, így nem zárkóztam el a hasonló megkereséstől sem, hiszen nem tervezem még abbahagyni a játékot. Ismerősök közé érkezem, Kertész Zoltánnal már régóta ismerjük egymást és ápolunk jó kapcsolatot, emellett Kovrig Ákossal még anno csapattársak voltunk.

Milyen szerepkörben vagy szerepkörökben segíted az egyesület munkáját?
Egy remek kis teamben fogunk együtt dolgozni, név szerint: Koós Károllyal, Nagy Zsolttal és Kovrig Ákossal. Egyéni tréningeket fogok tartani a fiataloknak, pontosabban a csatárok tudását csiszolom a jövőben, ezzel próbálom majd segíteni Karcsi munkáját.
A másik szerepköröm, mint játékos a megyei II. osztályú csapatban.

Milyen célokat fogalmaztál meg erre a szezonra?
Nehéz erre bármit is mondanom, természetesen, amit tudok, megteszek. Ahogy már említettem az elsőszámú munkahelyem az akadémián van, ezért sok esetben tőlük fog függ, hogy adott héten hány edzésen tudok részt venni, és az is, hogy a hétvégén pályára tudok-e lépni. De azon leszünk, hogy ezt megoldjuk.
Tudom, hogy magasan lesz a mérce, sokan kíváncsiak lesznek rám, hogy most mi van velem. Ha azt, amit az elmúlt években tudtam produkálni más csapatoknál, itt is tudom hozni, akkor biztos elégedett lesz mindenki.

Videó

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…