Felnőtt futball

Rossz szezonkezdet

kovrig,megyei

Emberhátrányban szenvedett vereséget az SC Hírös-Ép

Nagy reményekkel vágott neki a 2018/2019-es bajnoki szezonnak a Kovrig Ákos vezényelte együttes, melynek tagjai abban bíztak, hogy az első forduló után három pont áll majd a nevük mögött. Bár voltak hiányzói a kecskemétieknek, reális elvárás volt a győzelem. Nem volt kiemelkedő iramú játék az első félidőben, de mégis sikerült még a szünet előtt megszerezni a tavalyi házi gólkirály, Lantos révén a vezetést. A második játékrészben tíz percen belül egalizáltak - egy talán elkerülhető góllal - a hazaiak, és amikor bő öt minutummal később létszámhátrányba is kerültek a hírös városiak, veszélybe került a siker is. A vendéglátók nyomás alá helyezték a Csordásékat, és sajnos a hajrában sikerült is begyömöszölniük a második találatukat. Tíz perc nem volt elég a fordításhoz, sőt, az egyenlítéshez sem, így szeptember első napján lehet majd javítani hazai környezetben, a Műkertvárosi Sportcentrumban a Tiszaalpár ellen.

Pálmonostora SE - SC Hírös-Ép 2-1 (0-1)
Pálmonostora SE: Mindák – Nagy L., Sánta, Apró (Kocsis 46.), Kerepeczki, Tóth, Szalai (Bódis 89.), Bosánszki (Ruzsinszki 72.), Ormándi (Ürmös 91.), Papp (Mészáros 66.), Nagy Á.

SC Hírös-Ép: Simon – Dócs, Stein (Ronkó 46.), Laczkó, Lantos (Sallai 72.), Csordás, Kövecs (Varga 81.), Tóth (Katona 88.), Molnár, Botos, Torbavecz
Vezetőedző: Kovrig Ákos

Gsz.: Ormándi (54.)Ruzsinszki (82.) illetve Lantos (42.)

Sárga lap: Szalai (30.) Papp (46.) Sánta (64.) Kerepeczki (87.) illetve -
Piros lap: - illetve Simon (60.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak