Felnőtt futball

Igazi rangadót játszott felnőtt csapatunk a Nyárlőrinccel

megyei,kitl SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Pazar idő és rengeteg néző várta vasárnap délután a csapatokat. Nem csoda, hisz két hasonló játékerőt képviselő csapat találkozott, akik az élmezőnyhöz tartoznak. A nyárlőrinciek kezdték jobban a mérkőzést, agilisen támadták le a kecskeméti védelmet, akiket sikerült is néhányszor elbizonytalanítani. A 14. percben Farkas Márk szakadt le védőjéről és higgadtan, jobbal elgurította a labdát Hajnal mellett. Ezen kívül Hajnal egy-két nagy védésének köszönhetően nem tudta tovább növelni előnyét a vendég csapat, majd a mieink egyre inkább kezdtek magukra találni és felvenni a meccs ritmusát. Az első félidő második fele már kiegyenlített játékot hozott és a Hírös-ép is egyre többször veszélyeztetett.
A második félidőre sokkal jobban jött ki a hazai csapat és a 47. percben Lantos beadásából Sudár bólintott a hálóba, gyorsan megszerezve az egyenlítő találatot. Ezt követően se állt le a Kecskemét, egy hajtós, küzdelmes mérkőzés alakult ki, amit jól mutat a játékvezető által kiosztott 7 sárga lap is. A 80. percben Kitl lépett ki ziccerben, de spiccel elrúgott labdája centikkel mellé ment. Nem sokkal később Bali kapott remek labdát Kemenestől és kiszorított helyzetből jobbal védhetetlenül a hosszú alsóba bombázott. Végül Bali lett a meccs hőse, aki 4. perccel később megrúgta önmaga második, csapata harmadik gólját, kialakítva az 1-3-as végeredményt.

Köszönjük a szurkóloknak, hogy ennyien kilátogattak és gratulálunk a Nyárlőrincnek!

Kitl Zoltán vezetőedző értékelése: 

,,Csalódott vagyok, ez egy olyan mérkőzés volt, ami akár fordítva is alakulhatott volna. Ahogy azt a héten is mondtam, nüanszok döntenek el ilyen rangadókat, a Nyárlőrinciek pedig jobbak voltak helyzetkihasználásban. Ami jobban fáj, viszont javítható, hogy kicsit akaratban is erősebbnek éreztem Őket. Sajnos ebben a félévben nem úgy sikerültek a dolgok, ahogy azt elterveztük, azon dolgozunk, hogy ezeket a hibákat kijavítsuk. Próbáljuk megtalálni a nyerő taktikát, most beálltam én is, próbálunk formációt is váltani, addig próbálkozunk, amíg nem sikerül, márpedig sikerülni fog. Bízom a csapatomban, játéktudásban bárkivel felvesszük a versenyt. Gratulálok a Nyárlőrinc csapatának és további sok sikert kívánok Nekik!"

Labdarúgás, Megye II. Észak, 9. forduló
2020. október 18. vasárnap, 14:30
Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum

SC Hírös-Ép – Nyárlőrinci LSC 1-3 (0-1)

SC Hírös-Ép: Hajnal – Kitl, Laczkó, Sudár, Szabó, Lantos (62.), Nemesvári D., Forgó, Kövecs, Háry, Botos (77.)
cserék: Pusztai, Takács, Dócs, Ronkó (62.), Nemesvári G., Sallai, Horváth (77.)

A következő fordulóban újabb nehéz mérkőzés vár csapatunkra, a Lakitelek vendégei leszünk!

Landarúgás, Megye II. Észak, 10. forduló
2020. október 25. vasárnap, 13:30
Lakitelek, Lakiteleki Sporttelep
LAKITELEKI TE - SC HÍRÖS-ÉP

Hajrá Hírös-Ép!

Videó

Galéria

Galéria megtekintése
(A hivatkozott galéria nem az SC Hírös-Ép Egyesület weboldalán található.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…