Felnőtt futball

Rangadóval zárjuk a szezont!

megyei SC Hírös-Ép

Elérkezett a Bács-Kiskun Megyei II. osztály északi csoportjának zárófordulója, melyen több rangadót is rendeznek.

Igaz, hogy a bajnoki címet már elhódította a Kerekegyháza, akiknek ezúttal is gratulálunk, ám a dobogó II. és III. fokáért még 2 csapat áll harcban, a Lakiteleki TE és az SC Hírös-Ép.

Az elhúzódó tél miatt elhalasztásra került a 15. forduló, melynek köszönhetően állhatott az elő, hogy a zárófordulóban egy igazi rangadó keretébena fogadja Csapatunkat a Lakiteleki TE.

Ellenfelünk a tavaszi idény legjobb formában lévő csapata. A bajnok Kerekegyháza ellen elszenvedet vereség kivételével minden találkozóját megnyerte. A vendéglátók egy igazi futballünnepre készülnek és egyértelműen számukra csak a győzelem lenne elfogadható eredmény, amely azt jelentené, hogy Csapatunkat megelőzve a tabella második fokán végeznének. Ezzel kiharcolnák a Megyei I. osztályba való feljutás lehetőségét, mellyel a klub fennállásának 25. évfordulóját koronázná meg az egyesület.

Azonban az SC Hírös-Ép sem feltartott kézzel érkezik a Holt-Tiszához, sőtt. Csapatunk is nagyszerű tavaszt fut, csupán 2 találkozón vesztettünk pontot és 51:13-as gólarányunk is magáért beszél. Kovrig Ákos csapata ezúttal is 3 pontért lép pályára és kétség sem férhet hozzá, hogy minden játékosunk ezüst éremmel a nyakában akarja ünnepelni Klubunk történetének legjobb bajnoki helyezését. 

Az öszi találkozón 2-2-es döntetlen született, ám ebből sok következtetést nem lehet levonni, most egy teljesen más mérkőzés várható. Ami biztos, hogy 2 kitűnő formában lévő csapat lép pályára, akik egyaránt győzelemmel szeretnék lezárni nagyszerű szezonukat!

Június 1-jén, szombaton 17:00 órára érdemes lesz kilátogatni a Lakiteleki Sporttelepre, ahol a Lakiteleki TE - SC Hírös-Ép mérkőzéssel zárul a 2018/2019-es bajnoki szezon.

Hajrá Hírös-Ép!

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…