Felnőtt futball

Hazai pályán 5 pontot hullajtottunk a héten

hirosep,kitl,megyei SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Szombaton rangadó várt csapatunkra hazai pályán, egy klasszikus 6 pontos mérkőzés, a Kiskunmajsa utazott hozzánk. Eseménydús első félidő volt, hiszen a vendégek már a 6. percben megszerezték a vezetést, majd kétszer is fordult az eredmény. Előbb mi fordítottunk 4 perc alatt, ezzel 2-1-es vezetésre szert téve, majd a félidő végel előtt már a majsaiak vezettek 3-2 re. A mienk sokszor kerültek ellenfelük mögé, rengeteg helyzetet dolgoztak ki, de a befejezéskbe rendre hiba csúszott. Ezt kegyetelenül kiasználták a vendégek. A második félidőben is becsülettel mentünk előre, benne volt a levegőben, hogy képes lehet a csapat megfordítani újra a mérkőzést. Ezen reményeink a 81. percben foszlottak szét, amikor a góllövő listát vezető Szikora eldöntötte a találkozót. Erre már nem volt válaszunk, így az eredmény 2-4 lett.

 

Kitl Zoltán játékos-edző


,,Egyáltalán nem vagyok elégedetlen, jól játszottunk, küzdöttünk, megvolt a futó mennyiség és a minőség is a játékunkban. Az első félidőben voltak helyzeteink, kidolgozott szép támadásaink, de ezen a héten nem jött össze semmi. Kellemetlen és nagyon szerencsétlen gólokat kaptunk, de tiszta a lelkiismeretünk, mert mindenki megtett mindent a győzelemért. Egyenlőre itt tartunk, ha nem adjuk fel, küzdünk tovább és így játszunk, ahogy ezen a mérkőzésen, főleg az első félidőben, akkor nem lehet gond a végelszámolásban. Talán túlságosan rájuk mentünk a második félidőben és így kinyíltunk a középpályán, viszont pozitívum, hogy sokat javult a játékunk a szerdai Izsák elleni mérkőzés óta. A hétvégén újabb nehéz mérkőzés következik, az első helyezett Nyárlőrinc ellen, szeretnénk revansot venni a hazai eredményért és újra rátalálni a győzelem ösvényére."
 

Megyei II. Észak, 21. forduló
2021.04.24. 17:00
Kecskemét, Műkertvárosi Sportcentrum

SC HÍRÖS-ÉP – Kiskunmajsai FC 2-4


A csapat tagjai: Hajnal Donát - Horváth Tamás (Rékasy Zoltán), Dr. Kövecs Máté (Kiss Benedek), Forgó János, Kertész Milán, Kitl Zoltán, Laczkó Dávid, Dani Tamás, Parázs Benedek (Ronkó Zsolt) - Szabó Tamás (Lantos Henrik), Sudár Csaba (Sallai Zoltán)

Pusztai Gábor - Kissebestéyn Kornél, Sallai Zoltán, Ronkó Zsolt, Lantos Henrik, Rékasy Zoltán, Kiss Benedek

Gól: Dani, Kertész

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Videó

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…