Felnőtt futball

Pálmonostorára utaznak Kovrigék

kovrig,megyei

Egy győzelem és egy döntetlen a következő ellenfelünk mérlege.

Nem sok különbség van a két együttes eddig eredményeiben, a csapatok 4 pontot szereztek a két fordulóban, eltérés csak a kapott és a lőtt gólok számában van. Annyiban nehezített a kecskemétiek dolga, hogy harmadszor is idegen környezetben kell bizonyítaniuk.

Kovrig Ákos, az SC Hírös-Ép vezetőedzője:
„Ismét izgatottan várjuk a szombati bajnoki fordulót, ahol szeretnénk kijavítani a nyárlőrinci pontvesztésünket. Nagy létszámban, és motiváltan tudtunk edzeni a héten, ami remélem jó előjel a hétvége vonatkozásában. Kemény ellenféllel fogunk találkozni, akik hazai pályán remek formát szoktak produkálni. Kellemetlen együttes a Pálmonostora, több meghatározó játékosuk van, akik mérkőzéseket is tudnak befolyásolni. Megfelelően fel vannak készítve a fiuk, igaz van 1-2 sérültünk, de azt gondolom, hogy így is van esélyünk három ponttal hazatérni. Várunk minden kedves szurkolót a mérkőzésre, hogy szurkolásukkal segítsenek hozzá bennünket a győzelemhez.”

A mérkőzés szeptember 7-én, szombaton 16 óra 30 perckor kezdődik a Pálmonostorai Sporttelepen, ahova várunk minden kedves szurkolót.

A felnőtt találkozó előtt 14:15 órától az U19-es együttesek lépnek pályára.
 

Hajrá SC Hírös-Ép!

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…