Felnőtt futball

Nehéz hétvége előtt az SC Hírös-Ép

megyei

A legutóbbi fordulóban hazai pályán, a Solti FC felett aratott magabiztos győzelmének köszönhetően a saját kezébe vette sorsát Kurucsai Milán gárdája. Amennyiben a hátralévő találkozóit sikeresen zárja, akkor bajnoki címet ünnepelhet. Előtte azonban komoly erőpróba vár Kovrigékra, hiszen két nap alatt két fellépésük is lesz. Először szombaton futnak ki a pályára, amikor is elmaradt meccsüket pótolják Fülöpszálláson, míg vasárnap az aktuális, 24. fordulóbeli kötelezettségüket tudják le Dunaegyházán.

Szombati ellenfelük a tabella 7. helyét foglalja el, és ősszel borsot tört Kecskeméten a hazaiak orra alá, hiszen a 87. percben szerzett találattal rabolt pontot idegenből. A jelenlegi formája azonban nem túl fényes, hiszen az elmúlt öt mérkőzésén mindössze 3 pontot szerzett, mindhármat az utolsó helyezett Dunaegyháza ellen. Az erőviszonyokat tekintve az összecsapás egyértelmű esélyese a kecskeméti gárda, de ezt realizálni is kell a 90 perc folyamán.

A hétvége könnyebbnek ígérkező feladata a vasárnapi, dunaegyházi vendégszereplés lesz. A vendéglátók mindössze 3 megszerzett egységgel a tabella legalján állnak és mérkőzésenként átlagban 9 gólt kapnak. A hírös városi fellépésük alkalmával 10 esetben rezgett a hálójuk, és remélhetőleg hasonló könnyedséggel abszolválják ezt a derbit is Balláék.
Mindkét találkozó 17:00 órakor kezdődik.

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…