Felnőtt futball

Négy gól ezúttal három pontot ért

megyei,kovrig

Maczelka az első bajnokiján rögtön betalált.

Kovrig Ákos beszámolója a mérkőzésről:
Minden játékosnak, aki részt vett ebben a sikerben szeretnék gratulálni, úgy érzem teljesen megérdemelt a hazai csapat sikere. A mérkőzés első 20 percében kerestük a fogást ellenfelünkön, aki szervezetten játszott, stabil védekezésből indított kontra támadásokra rendezkedett be. Több alkalommal mögénk is tudtak kerülni, azonban Borbély a kapuban újfent meggyőző teljesítményt nyújtott. Az első játékrész második fele azonban a miénk volt, három alkalommal is be tudtunk találni és biztos vezetéssel vonulhattunk a félidőre.
A folytatásban inkább mezőnyjáték dominált a pályán, a félidő egyetlen gólját így is mi szereztük. A fölényes vezetés tudatában tudtam forgatni a csapatot is, fontos volt közben az is, hogy kapott gól nélkül hozzuk le a találkozót. Természetesen örülünk a jó kezdésnek, gratulálok minden csapattagnak, de innentől kezdve a jövő heti Tiszaalpár elleni bajnoki lebeg a szemünk előtt.

SC Hírös-Ép – Pálmonostora SE 4-0 (3-0)
SC Hírös-Ép: Borbély – Forgó, Kovrig (Tóth 75.), Lantos (Sallai 87.), Csordás, Ronkó (Laczkó 62.), Maczelka, Kövecs (Torbavecz 62.), Király, Botos (Horváth V. 84.), Horváth T.
Vezetőedző: Kovrig Ákos

Pálmonostora SE.: Mindák – Bánfi, Gyenes, Marton (Mészáros 83.), Papp (Bódis 65.), Szalai, Bosánszki, Nagy, Csorba, Ormándi, Vass

gsz: Lantos (29.), Csordás (37.), Maczelka (44.), Bosánszki (87.-öngól)
sárga lap: Botos (34.), illetve Gyenes (19.), Csorba (27.)

 

Videó

Galéria

Galéria megtekintése
(A hivatkozott galéria nem az SC Hírös-Ép Egyesület weboldalán található.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak