Felnőtt futball

Nagypénteken is otthon tartotta a három pontot a Kecskemét

kurucsai,kovrig,pelikan,megyei

Az őszi forduló eredményét tekintve sok gólos mérkőzésre lehetett volna számítani, igaz a helyzetek megvoltak, de a gólok sajnos elmaradtak. A bajnokaspiráns Kecskemétnek több egymást követő kapufája után a 22. percben az Ágasegyháza szerezte meg az első találatot (0-1). A maradék játékidőben több jobb oldali beadást értékesíthetett volna a hazai együttes, de azok sorra kimaradtak. Az első félidő utolsó percében a játékos-vezetőedző, Kurucsai kozmetikázni tudta az állást, így 1-1-es döntetlennel mentek az öltözőbe a csapatok.
A második etapban kezdett a vendég gárda ereje csökkeni, már csak a védekezésre volt energiájuk. A hírös városiaknak az 55. percben sikerült megszerezniük a vezetést Sallai révén (2-1). A folytatásban Kurucsai a 73. és a 79. percben is az ágasegyháziak kapuját zörgette, majd a csereként beálló Csorba is feliratkozott a góllövők listájára, ezzel 5-1-es győzelmet aratva ért véget a mérkőzés.

SC Hírös-Ép - Ágasegyháza SE 5-1 (1-1)

SC Hírös-Ép: Pelikán – Kovrig (Csorba 65.), Dunai, Kurucsai, Torbavecz, Mojzes, Balázs (Marton 78.), Kürtösi (Szabó 85.), Horváth, Gudmon (Kothencz 81.), Sallai
Vezetőedző: Kurucsai Milán
Ágasegyháza SE: Andrássy – Sárosi (Kamasz 84.), Lévai Zs., Lévai M., Dajka, Magyar, Varga (Tályai 62.), Szabó, Mikó, Bátyai (Héjjas 71.), Horváth (Tutó 81.)

gsz: Szabó (23.) ill., Kurucsai (45., 73., 79.), Sallai (55.), Csorba (82.)
sárga lap: Mojzes (27.) ill., Szabó (42.), Bátyai (62.), Sárosi (78.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak