Felnőtt futball

Idegenben 4 góllal vertük a listavezetőt

hirosep,kitl,felnőtt,megyei SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Május 2-án vasárnap, anyák napján újra nézők előtt rendezhették meg Nyárlőrincen a forduló rangadóját. A tabellát vezető hazaiak fogadták a mieinket és a nagy tétnek megfelelően, hatalmas küzdelem jellemezte a mérkőzést. Csapatunkat a kapitányunk, a nyárlőrinci kötődésű Forgó János jutatta vezetéshez a 23. percben. A kiegyenlített mérkőzésen a félidő előtt  kétszer is megzörgettük a hazaiak hálóját, előbb Dani Tamás a 40., majd Háry Péter a 43. percben talált be. A félidőre így három gólos vezetéssel mehettünk, de a második félidőben is két nagyon motivált csapat játszott. A nyárlőrinciek becsülettel mentek a szépítésért, ám gólt ismét mi szereztünk. A csereként beszálló Lantos Henrik nem sokkal beállása után tette fel a meccsre a koronát, kialakítva a 4-0-ás végeredményt. Ezzel a győzelmünkkel nyílt maradt a bajnokság és nagy harc várható a dobogós pozíciókért.

Kitl Zoltán játékos-edző


,,Levontuk a következtetéseket az előző heti meccsünkből, amely csak egy kisiklás volt, hiszen a csapatunk ma megmutatta, hogy mit is tud. Nagyon kellett már egy idegenbeli győzelem egy rangadón. Idegenben négyet rúgni, és kapott gól nélkül lehozni a meccset, ez önmagáért beszél. Sajnos a mérkőzés képét elcsúfította egy kis kakaskodás, sajnálom, ez az én értékrendembe nem fér bele. De nagyon örülök, hogy sikerrel jártunk, büszke vagyok a csapatra, megdolgoztunk ezért a sikerért, és úgy érzem, hogy jó úton haladunk. Bizakodva várjuk a folytatást."
 

Megyei II. Észak, 22. forduló
2021.05.02 17:00
Nyárlőrinci Sporttelep

Nyárlőrinci LSC - SC HÍRÖS-ÉP 0-4

Nyárlőrinc, v: Ézsiás Gábor (Borbényi Miklós, Viskovics László)

Nyárlőrinc: Balla – Mohácsi, Palatinus, Sajtos (Sáfrány 49.), Tóth R., Horváth B. (Bognár 74.), Nyúl, Németh, Farkas, Lakatos, Orosz (Bali 49.) Edző: Kemenes György

SC Hírös-Ép: Farkas – Kiss B., Dani, Laczkó, Sudár (Kitl 76.), Parázs, Háry (Sallai 70.), Rékasy (Lantos 60.), Forgó, Kertész, Horváth T. Játékos-edző: kitl Zoltán.

Gól: Forgó a 23., Dani a 40., Háry a 43., Lantos a 64. percben.

Sárga lap: Németh a 36., Palatinus a 44., Bognár a 95., illetve Háry a 49., Kertész a 75. percben.

Kiállítva: Dani a 67. percben.

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Galéria

Galéria megtekintése
(A hivatkozott galéria nem az SC Hírös-Ép Egyesület weboldalán található.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…