Felnőtt futball

Nagy feladat előtt a Kovrig-legénység

kemenes,kovrig,megyei

A vasárnapi találkozó ellenfele hibátlan mérleggel kapott gól nélkül vezeti a tabellát, így mindenféleképpen kiélezett mérkőzésre van kilátás.

A Szabadszállási SE elleni összecsapást megelőzően Kertész Zoltán, a vendéglátók elnöke, így nyilatkozott az esélyekről:
"Egy rangadó előtt állunk, hiszen a Szabadszállás nagyon beerősített, hozzánk hasonlóan, hiszen a tavaly csapat majdnem teljes egészében kicserélődött. Erős gárdát fogadunk, az eddigi két Magyar Kupa fordulóban kettő megyei I-es csapatot ütött ki, és a bajnokságban is magabiztos két győzelmet aratott, ebből látszik, hogy a bajnoki cím egyik várományosa. A Hetényegyháza elleni találkozóra ellátogattam, és láttam, hogy a sok volt NB III-as és fiatal játékosból áll a szabadszállási keret, nálunk inkább rutinos futballistákból áll a csapat. Bízok a három pontban, de ha egy küzdős meccsen döntetlen születik azzal is elégedett leszek. Ismerve az ellenfél szurkolótáborát és a hallva a kecskeméti lelkesedést, 2-300 nézőre számítok."

A rangadót a megszokott környezetben, a Műkertvárosi Sportcentrumban rendezik meg vasárnap, 17 órai kezdettel. Várunk minden kedves érdeklődőt, a belépés továbbra is ingyenes.

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…