Felnőtt futball

A második félidőben sikerült ritmust váltanunk, amire ellenfelünk nem tudott válaszolni

megye,kiskunfélegyháza,kitl SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

A múlt heti döntetlen után ismét nyerni tudott Megye II-es csapatunk. Ezúttal idegenben sikerült legyőznünk a Kiskunfélegyháza második csapatát, így pontegyenlőséggel állunk az első helyezett Solttal (jobb gólkülönbségüknek köszönhetően) a tabella második pozíciójában.

Kitl Zoltán értékelése

,,Nehéz idegenbeli mérkőzésen vagyunk túl. Minden tiszteletet megérdemel az ellenfél, akik fiatal koruk ellenére próbáltak játszani és nem bunkerezték be magukat a kapu elé. Ami minket illet, az első félidőben kissé fásultak voltunk, ismét egy minőségi csere döntötte el a mérkőzést a javunkra. Amit megtanultunk ezen a hétvégén az, hogy ahhoz, hogy nyerjünk le is kell játszani a mérkőzést. Mindenképpen pozitívum, hogy újra kapott gól nélkül hoztunk le egy idegenbeli mérkőzést, de elől a helyzeteinket sokkal nagyobb százalékban kell kihasználunk. Gratulálok a csapatnak, mert végig higgadtak maradtunk és alázattal végeztük a dolgunkat."
 
 

Megyei II. Észak 10. forduló
2022.10.30 - 13:30 
Kiskunfélegyháza, Kiskunfélegyháza Honvéd Sporttelep
KHTK II. - SC HÍRÖS-ÉP 0-2

A csapat tagjai: Andrásy Balázs, - Szász Attila, Mécs Gergely (Háry 46’), Marozsi Bence, Török Krisztián, - Dani Tamás, Horváth Zalán, Maczelka Gábor, - Pánczél István ( Kitl 63’), Parázs Benedek, Gréczi Gábor
Csere: Farkas Gaszton, Kitl Zoltán, Háry Péter, Kiss Benedek
Gól: Háry, Parázs (b.)

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…