Felnőtt futball

Gréczi Gábor az ősz Gólkirálya!

hírösép,lakitelek,őszibajnok.gréczi SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Csapatunk nagy mérkőzésre készült, hiszen tudták, ha az utolsó hazai bajnokit megnyerik, őszi bajnokként várhatják az ünnepeket. Ehhez azonban azt a Lakiteleket kellet legyőzni, aki egyedüliként tudott minket megverni a bajnokságban.
Az első félidő 33. percéig kellett várni az első gólra, Parázs Benedek, egyik ügyeletes gólfelelősünk juttatott előnybe minket. Félidőben 1-0-ás hazai vezetéssel mehettek pihenni a csapatok. Ekkor többet is cseréltünk és beállt a kissebb sérüléssel bajlódó Gréczi Gábor is. Nem is kellett sokat várni, hogy duplázni tudjon, így már 3-0-ra megléptünk ellenfelünktől és úgy nézett ki eldőlt a mérkőzés.
A Lakitelek azonban nem adta fel és a hajrára fordulva visszajöttek a meccsbe.
A 80. percre már 3-2 állt az eredeményjelzőn és erős Lakiteleki nyomás alá kerültünk. Csapatunk ezúttal is megmutatta mentális erejét és óriásit küzve tartotta meg egy gólos előnyét, ezzel megnyerve a mérkőzést, megszerezve az őszi bajnoki címet!
Külön öröm, hogy Gérczi Gábor 15 találattal az Ősz Gólkirálya címet is megnyerte és csapatunk szerezte a legtöbb gólt a bajnokságban, illetve a legjobb gólkülönbségünk is nekünk lett.
Bízunk a hasonlóan eredményes folytatásban a tavaszi szezonban is!

Kitl Zoltán értékelése

,,Nagyon nehéz mérkőzésre számítottam a sok sérült miatt, ezt tovább tetézte, hogy sajnos ismét az 5 cserémből 3 kényszerűség miatt történt. A játék képét nézve nem voltam elégedett a helyzet kihasználásunkkal, mert saját magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, sokkal hamarabb eldönthettük volna, lezárhattuk volna, ha belőjük az ajtó-ablak ziccereinket. A végén 10 emberrel kellett védekeznünk és hatalmasat küzdöttünk, de még egyszer mondom, 3-0-nál hazai pályán nem szabad, így elherdálni a lehetőségeinket. Az őszi bajnokok mi vagyunk, természetesen ez nagy szó és gratulálok is a csapatnak, de fél távnál vagyunk, tehát ez nem jelent még semmit sem. Hosszú még a bajnokság, most következik az évzárónk, ahol kiemeljük a pozitívumokat, átbeszéljük a fejlesztendő területeket és a jövő évi szezon kezdést is szeretnénk minél hamarabb konkretizálni, hiszen az eredmények alapján van értelme annak amit csinálunk."
 

Megyei II. Észak 14. forduló
2022.11.26 - 13:00
Kecskemét, Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum
SC HÍRÖS-ÉP - LAKITELEKI TE 3-2

A csapat tagjai: Andrásy Balázs, Szász Attila, Horváth Zalán, Kiss Benedek (Ronkó 67’), Horváth Tamás( Maczelka 46’), -Török Krisztián, Nagy Szabolcs ( Gréczi 46’ , Kitl 67’), Mécs Gergely, Parázs Benedek, Háry Péter (Bálind 46’), - Pánczél István

Csere: Kitl Zoltán, Bálind Ferenc, Maczelka Gábor, Gréczi Gábor, Ronkó Zsolt, Farkas Gaszton
Gól: Gréczi 2, Parázs
Kiállítva: Mécs 80’

Szép volt fiúk! Hajrá HÍRÖS-ÉP! 

Kép forrás: https://www.facebook.com/lakitelekitornaegylet

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…