Felnőtt futball

Félidőnként 3 gólt rúgva sikerült nyernünk

hirosep,kitl,megyei SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Kitl Zoltán edző

,,Nem a legmegfelelőbb volt a pálya talaja ez tény, ennek ellenére, sikerült idegenben 6 gólt lőnünk és egyet sem kapnunk, ami mindenképpen dicséretes. Őszintén, nem tudtunk nagy iramot diktálni, kissé kényelmesre vettük a mérkőzést, néha bele is csúsztak a hibák ,de szükségünk volt már egy nagy arányú győzelemre, hogy helyre hozzuk a gólarányunkat. Szerintem több is lehetett volna benne, de érezhetően sokat kivett belőlünk a solti mérkőzés, illetve fél szemmel már a Nyárlőrincre figyeltünk. A mai napon a cserék sokat lendítettek a játékon, igyekeztem mindenkinek játéklehetőséget adni.
Amire büszke vagyok, hogy nem egy ember húzza azt a bizonyos szekeret, hanem a csapat egység, ennek fényében hat különböző játékosunk szerezte a gólokat. Az utolsó hazai mérkőzésünket mindenképpen meg szeretnénk nyerni és akkor sikerült teljesítenünk a féléves kitűzött célokat (3.-4. hely). "
 
Bács-Kiskun Megyei II. Észak
10. forduló, 2021.10.24. 14:30 óra
Izsák Sporttelep

Izsák SSE- SC HÍRÖS-ÉP 0-6 (0-3)

A csapat tagjai:
Farkas Gaszton - Horváth Tamás, Kiss Benedek, Forgó János, Dr. Kövecs Máté( Háry 46’) – Horváth Zalán (Dani 46’), Parázs Benedek, Pánczél István (Kitl 85’), Szász Attila, Prikidánovics Márk, Bálind Ferenc
Csere: Kitl Zoltán, Dani Tamás, Háry Péter
Kiállítva: Horváth a 13. percben
Gól: Prikidánovics, Parázs, Dr. Kövecs, Háry, Dani, Forgó

Hajrá HÍRÖS-ÉP! 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…