Felnőtt futball

Hazai környezetben arattunk győzelmet a Csólyospálos felett

megye,csólyospálos,kitl SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Győzelemmel hangolt csapatunk a Solt elleni rangadóra. Nagyon fordulatos mérkőzésen sikerült felülmúlni a Csólyospálos csapatát. Ellenfelünk kétszer is visszajött a mérkőzésbe, de végül két góllal sikerült nyernünk, így pontegyenlőség alakult ki az első két helyen. A Solt fogad minket hétvégén az élről. Egy győzelem esetén 3 pontra növelhetnénk előnyünket a tabellán.

Kitl Zoltán értékelése

,,Az első félidőben jól járattuk a labdát, végig mezőnyfölényben voltunk, de hiányzott az átütő erő. Szünetben megbeszéltük, hogy gyorsítanunk kell a játékon és a második félidőben tudtunk ritmust váltani, így összességében megfelelő eredmény született. Voltak jó egyéni teljesítmények, de a kapott gólok számán mindenképpen változtatnunk kell. Egy fordulatos mérkőzésen vagyunk túl, vissza tudtunk kétszer is jönni a meccsbe és ez erőt kell, hogy adjon a folytatásra. Jövő héten Soltra utazunk egy igazi 6 pontos mérkőzésre, ahol a formaidőzítésnek kulcs szerepe lesz."
 

Megyei II. Észak 11. forduló
2022.11.05 - 13:30
Kecskemét, Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum
SC HÍRÖS-ÉP EGYESÜLET - CSÓLYOSPÁLOS FSE 5-3

A csapat tagjai: Andrásy Balázs - Szász Attila, Kiss Benedek, Mécs Gergely, Török Krisztián - Horváth Zalán, Dani Tamás, Maczelka Gábor - Gréczi Gábor, Háry Péter, Parázs Benedek (csk)
Csere: Horváth Tamás, Nagy Szabolcs, Kitl Zoltán, Farkas Gaszton, Marozsi Bence, Pánczél István
Gól: Gréczi 2, Parázs, Dani, Szász

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…